Vi ankom Slotts-hotellet i en eim av gjødsel-lukt. Jeg hadde lest at noen mente dette var negativt. Men, det plaget ikke oss. Selve hotellet bar preg av alder. Men, det var rent og hotellet var både spennende og innholdsrikt. Hagen rundt var vakker selv om den nok hadde hatt godt av flere arbeidstimer fra gartneren. Inne var det rent nok, og sjarmen overdøvet de enkelte skavanker. Rommet var innredet slik det kunne forventes av et slott. Det var tidsriktige møbler og gardiner. Jeg skulle ønsket at det var et skjult kjøleskap og mulighet for en kopp kaffe på rommet. Det glimret med sitt fravær. Vi bestilte middag på kvelden. Restauranten ligger i kjelleren, med tykke vegger og buer. Akkurat så koselig som forventet. Maten lå godt over middels. Med kun litt ekstra innsats så kunne det tendert mot gourmet. Men, det var dyrt. Veldig dyrt for nordmenn på grunn av kursen. Vinene lå også på meget høye priser. Servicen var perfekt og vi følte oss ivaretatt og velkommen. Det var ikke alltid slik på turen tidligere. Danskene er nok litt reserverte på grunn av epidemien. Alt i alt så var dette hotellet likevel verdt pengene. Jeg kan godt tenke meg å komme tilbake når verden ser litt mer normalt ut. Takk for oppholdet.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering