Vi ankom Kandaburi i halv ti tida på formiddagen. Førsteinntrykket av resorten var en liten og veldig stille lobby, selv om den tydeligvis skulle dekke mange funksjoner på en gang. Primært, selvfølgelig, å være resortens lobby. Det første som møter deg er likevel et bord overfylt med brosjyrer og flyers om hva man kan finne på mens man er på Koh Samui. I ett hjørne var det skvisa inn tre stasjonære pcer med svarte skjermer. Det jeg først trodde var resepsjonen viste seg å være lobbybaren, mens resepsjonen holdt til i et eget glassavlukke (det eneste stedet i lobbyen med air condition). Det var to dører inn til resepsjonen, men kun den ene var i burk. På den andre var det satt opp en lapp hvor det stod: bruk en annen dør (her skulle det nok ha stått: bruk den andre døren) :-) I tillegg var det tre sittegrupper i lobbyen.
Men vi ble tatt veldig godt imot med velkomstdrink og kalde kluter. Etter ca. halvannen times venting var rommet vårt klart og vi ble kjørt, og eskortert dit mens bagasjen vår ble tatt hånd om av dedisert personell. Vi hadde bestilt et rom "hillside", og ble positivt overrasket over utsikten fra balkongen. Her kan det nok være lurt å be om et rom relativt nært bassenget. Rommet var også svært, og badet var enormt (i forhold til norsk standard). Litt uvant for oss innadvendte nordmenn at det var vindu mellom badet og rommet, uten glass i. Det var riktignok et gardin foran, men dersom du har issues med at andre hører deg når du er på toalettet, så er ikke dette hotellet du skal velge! Senga var stor, men med hard madrass. Likevel oppveide store, gode puter i noen grad dette, så til og med undertegnede, som hest vil ha ei madrass som er så mjuk at man forsvinner i den, fikk sove greit.
Som hotellet ikke legger skjul på, består resorten av to områder og dersom du bor "hillside" så må du krysse en til tider relativt høyt trafikkert vei for å komme "beachside", altså til stranda og det største bassenget. Men det var både egen frokostservering, basseng og bassengbar "hillside", så man har strengt tatt alt man trenger på samme side av veien som rommene ligger. Det er i tillegg døgnvakt for å hjelpe deg over veien, så akkurat det synes ikke vi var noe problem.
Resorten ligger nært flyplassen, og Chaweng er innen gangavstand. I tillegg tilbyr resorten gratis shuttle til Chaweng tre ganger om dagen (klokka 13, 15 og 21), men kun én vei.
Resorten bærer preg av å trenge litt vedlikehold; både dusjhylla og forhenget hang litt på skakke og håndtakene på skapene på rommet falt av når du åpnet dem, og bordene på stranda kunne ha trengt en ordentlig rens. Men det var ingenting å sette fingeren på som forringet kvaliteten på ferien vår.