tronnordhaug
Oslo, Norge
Anmeldelse av Beyond Samui
5,0 av 5 boblerAnmeldt 1. jan. 2019
Dato for oppholdet: desember 2018
Romtips: Velg rom mot bassengområde og ikke i fjellsiden
Wichit W, ManagerBeyond Samui, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. jan. 2019
Dear tronnordhaug,

Thank you for your feedback. I am delighted to know that you enjoyed celebrating Christmas with us. We are implementing more English Classes for our team members. Again, it is our pleasure to be at your service and we look forward to welcoming you again to Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi!

Wichit Wandee
    Ingen bestillingsgebyrer
    4.8 km fra Beyond Samui
    Se flere hoteller i Bo Put
    Anmeldt 20. januar 2018 via mobile enheter

Supert hotell med god beliggenhet. Vi hadde et fantastisk familierom med god plass og køyeseng til barna. God mat og ypperlig service. Vi lot oss ikke sjenere av veien som mange nevner, siden det står en vakt og hjelper deg over+ at det er basseng og spisested både over og under. Egen strand for gjester og akkurat så nærme sentrum uten å være bråkete. Absolutt å anbefale.

Dato for oppholdet: januar 2018
    1  Takk, 911kristinm
    Phanit P, Manager på Beyond Samui, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2018

Dear Kristin M,

Thank you very much for your feedback. Please allow me to share your comment with my team as this will serve them as an encouragement. It is our pleasure to be at your service and we look forward to welcoming you your family again at Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi.

Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

Vi var to voksne og to barn på 11 og 14 som tilbrakte en uke på hotellet i juli 2017.

Store rom med veldig stort bad (vi hadde Deluxe Fanily rom, Sea side) Denne delen ligger suverent mye bedre til, i direkte tilknytning til den flotte Chaweng stranden.

Stranden er vakker med rev/øyer utenfor, men det er langgrunt, lenger sør er det enklere å bade/svømme.

Anlegget er rent og pent, men bærer preg av å være noen år gammelt. Det var for eksempel flere løse gulvfliser på badet. Trykk i dusjen fungerte imidlertid utmerket.

Betjeningen er hjelpsom og blid.

Middagene der var middels og dyre, gå heller 50 meter på stranden til flere gode strandrestauranter. Bedre mat til en brøkdel av prisen. Show på stranden får du på kjøpet. Vi endte opp flere kvelder på "The Place" som virkelig anbefales!

15 min.spasertur til Chaweng sentrum.

Oppsummert: Fint familiehotell, definitivt value for money.

Dato for oppholdet: juli 2017
    Takk, thomaswT1754GU
    Anmeldt 12. juli 2016 via mobile enheter

Dette er et helt greitt hotell. Store fine rom og god seng.
    Frokosten er også veldig bra.

Servicen kunne vært bedre, samt rensligheten rundt bassengene.

Hotellet logger ved Chawengstranden og har en sentral beliggenhet. Kort vei inn til hovedgaten

Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2016
    Takk, Peter_Trondheim
    Svar fra ledelsen:Besvart 23. juli 2016

Dear Peter_Trondheim,

Thank you for taking the time to reflect your stay; it is a pleasure to note that you had a pleasant stay and appreciated our room and location. We look forward to providing you with our warm hospitality once again.

Anmeldt 21. juni 2016 via mobile enheter

Store rom med gode senger ( om du liker litt harde) og stort bad med dusj og badekar. Største rom vi noen gang har hatt og vi har reist en del. Rom med Kaffetrakter, kjøleskap, hårføner, badekåpe, tøfler, DVD spiller. Vi hadde rom 134 som lå Sea side, hjørneleilighet med utsikt og som ligger rett ved bassenget. Deilig frokost og maten på restauranten er ellers av gode råvarer og god kvalitet. Søte og hyggelige betjening. På hotellområdet er og en flott strand som er veldig langgrunn. Stille og rolig stemning og ingen stress med solsenger. Avstanden inn til midt i smørøyet av Chaweng ligger 5-10 min med bil. 100 thb pp. Ellers finnes det meste og rett utenfor døren til hotellet med blant annet flere restauranter både langs veien og på stranden. Vi koser oss her.

Dato for oppholdet: juni 2016
    Takk, livsglad123
    Svar fra ledelsen:Besvart 26. juni 2016

Dear Liv D,

Thank you for your valuable feedback. We are delighted to note that you had an enjoyable stay with us. Your kind words about our hospitality help us to know we are on the right track and I will pass your praise to team. We value your support and comment and hope to serve you again on your future trips to Koh Samui.

Anmeldt 15. juli 2015

Vi ankom Kandaburi i halv ti tida på formiddagen. Førsteinntrykket av resorten var en liten og veldig stille lobby, selv om den tydeligvis skulle dekke mange funksjoner på en gang. Primært, selvfølgelig, å være resortens lobby. Det første som møter deg er likevel et bord overfylt med brosjyrer og flyers om hva man kan finne på mens man er på Koh Samui. I ett hjørne var det skvisa inn tre stasjonære pcer med svarte skjermer. Det jeg først trodde var resepsjonen viste seg å være lobbybaren, mens resepsjonen holdt til i et eget glassavlukke (det eneste stedet i lobbyen med air condition). Det var to dører inn til resepsjonen, men kun den ene var i burk. På den andre var det satt opp en lapp hvor det stod: bruk en annen dør (her skulle det nok ha stått: bruk den andre døren) :-) I tillegg var det tre sittegrupper i lobbyen.

Men vi ble tatt veldig godt imot med velkomstdrink og kalde kluter. Etter ca. halvannen times venting var rommet vårt klart og vi ble kjørt, og eskortert dit mens bagasjen vår ble tatt hånd om av dedisert personell. Vi hadde bestilt et rom "hillside", og ble positivt overrasket over utsikten fra balkongen. Her kan det nok være lurt å be om et rom relativt nært bassenget. Rommet var også svært, og badet var enormt (i forhold til norsk standard). Litt uvant for oss innadvendte nordmenn at det var vindu mellom badet og rommet, uten glass i. Det var riktignok et gardin foran, men dersom du har issues med at andre hører deg når du er på toalettet, så er ikke dette hotellet du skal velge! Senga var stor, men med hard madrass. Likevel oppveide store, gode puter i noen grad dette, så til og med undertegnede, som hest vil ha ei madrass som er så mjuk at man forsvinner i den, fikk sove greit.

Som hotellet ikke legger skjul på, består resorten av to områder og dersom du bor "hillside" så må du krysse en til tider relativt høyt trafikkert vei for å komme "beachside", altså til stranda og det største bassenget. Men det var både egen frokostservering, basseng og bassengbar "hillside", så man har strengt tatt alt man trenger på samme side av veien som rommene ligger. Det er i tillegg døgnvakt for å hjelpe deg over veien, så akkurat det synes ikke vi var noe problem.

Resorten ligger nært flyplassen, og Chaweng er innen gangavstand. I tillegg tilbyr resorten gratis shuttle til Chaweng tre ganger om dagen (klokka 13, 15 og 21), men kun én vei.

Resorten bærer preg av å trenge litt vedlikehold; både dusjhylla og forhenget hang litt på skakke og håndtakene på skapene på rommet falt av når du åpnet dem, og bordene på stranda kunne ha trengt en ordentlig rens. Men det var ingenting å sette fingeren på som forringet kvaliteten på ferien vår.

Romtips: Be om rom nært bassenget dersom du skal bo hillside.
    Dato for oppholdet: juli 2015
    Takk, Siv J