Jeg hadde to netter her i forbindelse med en bonus-jakt tur med SriLankan Airlines. Hotellet ble valgt ut i fra nær beliggenhet til flyplassen og fornuftig prising.
Jeg booket billigste alternativ, en av strandhyttene. Hytta var stor og romslig, med alle forventede fasiliteter. Stort bad med badekar, bedet, og min favoritt; ute- dusj. Hytta var noe eldre og slitt, men renhold og nærhet til strand var upåklagelig.
Hotellet ligger på en egen korallrev/øy. Det er opparbeidet bølgebrytere rundt hele øya, slik at stranden rundt ligger i en slags lagune. Krystall-grønt vann, rent og med mye fisker. Små bølger. I det hele tatt svært fin og familievennlig strand.
Det var tilbud om masse interessante aktiviteter, men siden jeg kun hadde 2 netter, ble det strand og strandbar på meg.
Jeg hadde frokost inkludert. Meget godt utvalg, eget fast bord, og hyggelig betjening.
Resten av mat og drikke kjøpte jeg den store baren. Øl og pizza dekket mitt resterende behov 🍕🍺👍
Det eneste jeg syntes ikke var bra nok, var håndteringen av passasjerene etter ankomst til hotellets skranke på flyplassen. Representanten virket både sur og sinna 👎
Resten av betjeningen, og spesielt gjengen i Hulhanhubar, var eksemplarisk høflige og hyggelige👍.
Jeg kommer gjerne tilbake hit. Og jeg har ingen betenkeligheter med å gå for rimeligste rom-alternativ igjen.
Prisnivået var som i Norge på mat, men på grunn av skattenivået på alkohol i Norge, fremsto øl som rimelig. 5$ for øl er i mine øyne svært overkommelig 😎