Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gledelig overraskelse!”
Anmeldelse av Storhavet kafe

Storhavet kafe
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Hovden
Prisklasse: USD 18 - USD 42
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Dro til Hovden uten å vite noe om stedet annet enn at det er en endeveg med nydelig strand.

1.Såg en kafé! :-D
2.Den hadde rikt utvalg av friske, deilige kaker!
3.lunch og middag
4.Alle rettigheter.
5.Sitteplasser ute og inne

Vi kjøpte to kakestykker, som begge var kjempegode.

Servitøren va blid og trivelig, og besøket ved Storhavet Kafé var en fryd!

Dato for besøk: august 2020
Takk, pianodama
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 31 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020

ALT!
Som mange andre har tilbakemeldt var også vår opplevelse av møtet med vertskapet på Storhavet Kafe og overnattingen i beachteltet storartet Dobbeltseng og varme dyner på stranda i Hovden - ytterst i havgapet i Vesterålen, blir bare unikt.
God frokostpakke med hjembakt brød smakte.

For første gang på mange år valgte vi plukkfisk av sei til middag kvelden før, utrolig godt. Servert av meget hyggelig og humørfylt betjening.
Når været viste seg fra sin beste side, da blir det meste vellykket, noe oppholdet uansett ville vært
Et lite minus var de midlertidige sanitærforholdene, noe som ble forklart årsaken til og som sikkert til neste sesong vil være utbedret.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, bjse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

En av Vesterålens perler. Sjarmerende vertinne, deilig plukkfiskrett og perfekt fiskesuppe. Hovden et must i Vesterålen. I tillegg, Frank bort i veien som solgte fileter fra morgenens fangst på sjøen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kryssord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig fiskesuppe og vaffel til dessert. Fantastisk beliggenhet, koselige og rene lokaler og veldig hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristinsth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Koselig med en kafé på Hovden, hvor det serveres sjømat og kaker. Begge deler upåklagelig. Vi spiste fiskesuppe og boknasuppe, som begge var nydelige. Kakene var også supre. Betjeningen er veldig søte, og imøtekommende. Stedet ser ikke ut til å trenge noen anbefaling, for det var stappa fullt hele for- og ettermiddagen. Fullt fortjent.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mortenj960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Storhavet kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din