Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En god opplevelse”
Anmeldelse av Storhavet Kafé - STENGT

Storhavet Kafé
Prisklasse: kr 150 - kr 350
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. september 2020

Det var god mat, en hyggelig betjening som gav oss en flott opplevelse. Det er absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Raskogkjakan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1721 av 40 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Dro til Hovden uten å vite noe om stedet annet enn at det er en endeveg med nydelig strand.

1.Såg en kafé! :-D
2.Den hadde rikt utvalg av friske, deilige kaker!
3.lunch og middag
4.Alle rettigheter.
5.Sitteplasser ute og inne

Vi kjøpte to kakestykker, som begge var kjempegode.

Servitøren va blid og trivelig, og besøket ved Storhavet Kafé var en fryd! 😊

Dato for besøk: august 2020
Takk, pianodama
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020

ALT!
Som mange andre har tilbakemeldt var også vår opplevelse av møtet med vertskapet på Storhavet Kafe og overnattingen i beachteltet storartet😍 Dobbeltseng og varme dyner på stranda i Hovden - ytterst i havgapet i Vesterålen, blir bare unikt.
God frokostpakke med hjembakt brød smakte.

For første gang på mange år valgte vi plukkfisk av sei til middag kvelden før, utrolig godt. Servert av meget hyggelig og humørfylt betjening.
Når været viste seg fra sin beste side, da blir det meste vellykket, noe oppholdet uansett ville vært😁
Et lite minus var de midlertidige sanitærforholdene, noe som ble forklart årsaken til og som sikkert til neste sesong vil være utbedret.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, bjse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

En av Vesterålens perler. Sjarmerende vertinne, deilig plukkfiskrett og perfekt fiskesuppe. Hovden et must i Vesterålen. I tillegg, Frank bort i veien som solgte fileter fra morgenens fangst på sjøen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kryssord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig fiskesuppe og vaffel til dessert. Fantastisk beliggenhet, koselige og rene lokaler og veldig hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste 😊

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristinsth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.