“LOKALT OG SMAKFULLT”
Anmeldelse av Storhavet Kafé - STENGT

Storhavet Kafé
Anmeldt 6. august 2023 via mobile enheter

Nydelig liten kafé med enkelt og godt utval av rettar. Vi smakte på kafeens eiga ostekake. Smakfull og god. God kaffe! Anbefales!

Dato for besøk: august 2023
Takk, 734magneh

Anmeldt 20. juli 2023 via mobile enheter

Dette var meget skuffende! Sist vi var der fikk i meget god mat og service mens nå var det helt på den andre siden av skalaen! Vi hadde bestilt bord til 5 stk og hadde gledet oss til fiskesuppe. Da vi kom så var det buffé noe de burde ha informert oss når vi bestilte bord. I tillegg var de helt tom for fiskesuppe og så vidt det var noe sei igjen. De hadde kjegryte der og fikk beskjed om at fiskesuppe vi ville ha var de tomme for. Litt rart at det ikke blir laget mer når det var faktisk lenge før de stengte for dagen og når vi drar etter å ha spist der så fikk vi beskjed om at hvis vi sku ha fiskesuppe en annen gang måtte en komme tidlig for de pleide å bli fort tom. (Hvis en vet slike ting så hvorfor ikke lage en større posjon noe de fleste ville ha gjort siden en hadde erfaring med at det ble fort tomt) . Vi ble presentert for full pris på bufeen selv om de så å si var tomme eller var tomme for 2/3 av rettene på bufeen. Dette var meget skuffende og frister ikke til gjentakelse! Noe av turen nordover for oss var den store gleden ved å dra innom dette stedet og å spise en god fiskesuppe og å få den gode servicen vi fikk sist men denne gangen var det bare utrolig trist.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, WilliamTorgersen
Anmeldt 17. september 2022

Vi (en gruppe på ti personer) besøkte stedet i forbindelse med kurs på jobb. Vi spiste frokost, lunsj og middag over to dager og var svært godt fornøyd med mat og drikke. Lokale råvarer er vektlagt. Det er vanskelig å fremheve to måltid, men jeg syns boknafiskmiddagen og fiskesuppa var virkelig god, så var det andre i følget som fremhevet lammeskank og boknasuppe. Vi leide i tillegg møterom i etasjen over cafeen/ restauranten. Det var normalt utstyrt med AV, og har god plass for ti-femten personer. Vi leide også overnatting i nabohuset og dom. For oss fungerte det utmerket. Vi kommer gjerne tilbake om muligheten skulle by seg.

Dato for besøk: september 2022
1  Takk, 449oddvart
Elin D, Eier på Storhavet Kafé, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2022

Tusen takk for besøket og den flotte omtalen. Dere er hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Dette var en liten perle av et sted! Helt ute mot havet i nydelige omgivelser får man kjøpt alt fra hjemmelagde kaker til lunsj og middag. Vi spiste fiskesuppe, kyllingsalat, vaffel og kaker. Alt var laget fra grunnen og med det lille ekstra. Personalet var veldig hyggelige og oppmerksomme! Ser de hadde glamping nede mot stranden, det prøver vi gjerne neste gang :-) Helt nydelig og superkoselig sted som trygt kan anbefales!

2  Takk, BenteJR
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Spesiell plass, god mat og god service. Bestilte begge fiskesuppen på menyen. Servert med godt brød og smør fra lokal leverandør

1  Takk, Travel27151600211