“Kvitnes frister til nye besøk. ”
Anmeldelse av Kvitnes Gård

Kvitnes Gård
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Kvitnes
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Har besøkt Kvitnes flere ganger siden åpningen. Fantastisk spennende smaksmeny med tilhørende viner. Utrolig flinke til å finne gode smaker og gi aha-opplevelse på hva man egentlig kan finne på å lage mat av.
Kafeen på dagen kunne godt ha større tilbud, men fint å sitte ute og se på utsikten.
Har ikke overnattet så kan ikke si noe om det. Men, kommer absolutt tilbake, tommel opp fra meg!

Dato for besøk: september 2020
Takk, mariisras

2024 av 39 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020

Vi hadde lest om dette stedet og siden middag ikke passet for oss, så bestemte vi oss for en tur på dagtid for å benytte kafetilbudet som stod på hjemmesiden. Ble overrasket over at det var litt dårlig skiltet til inngangen så når vi kom inn var vi usikre på om vi hadde kommet rett og om det faktisk var åpent. Ingen som ønsket velkommen. Det manglet litt på servicen og vi følte oss litt på feil sted. Det var ikke godt å si hva de egentlig hadde å servere. Har lest gode anmeldelser for middagen, så kanskje det er det man skulle satset på.

4  Takk, BirgitBr
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Utsøkt kortreist mat og god service under middag. OK rom og fin beliggenhet nær Møysalen. Litt lite gjestmild mottakelse trekker ned.

Dato for besøk: august 2020
Takk, JohnBlund69
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Modig, spennende, serviceinnstilt og ikke minst ett sted med utsøkt mat og drikke. Det var for oss alle og ikke minst min kones familier som er fra Kvitnes en fantastisk opplevelse.

1  Takk, 427julienp
Anmeldt 29. juni 2020

Gården er så vakker, med luftige omgivelser. Dyra på gården er hjertelig tilstede, og rommene er innbydende. Spisestua er lekkert innredet;skandinavisk med fine tredetaljer. Serviset er nydelig håndlaget keramikk og treservise,bestikket var så fint , og til og med Mora-kniv fikk vi benytte! Gjestene blir hentet inn til middag kl. 19 og all blir servert en fast meny på ca 20 små retter, vi satt faktisk i 4 timer og spiste. Man kan bestille vinmeny eller bestille utenom, også alkoholfritt. Et svært godt vinutvalg.
Maten er i en klasse for seg, kreative retter anrettet på svært oppfinnsomt vis. Sauser man bare vil ha mer av og delikate fiske og kjøttretter som breiflabb, hval og lam. Kokken Halvard forteller litt om hver rett på sin humoristiske måte.
Etter en god natts søvn fikk vi servert nydelig frokost; ja man får den servert ved bordet. Hjemmelget bød, multesyltetøy,gomme, lammerull, røkt ishavsrøye fra Sigerfjotrd, kaviar og egg i tillegg til den beste grøten jeg har spist. Nykvernet kaffe og melk. Alt lekkert presentert.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Siri J

Har du vært i Kvitnes Gård? Del dine erfaringer!