“Gourmet mat lokal produsert”
Anmeldelse av Kvitnes Gård

Kvitnes Gård
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Kvitnes
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Et supert lite og intimt sted for en stor opplevelse med flott gourmet mat. Maten er i stor grad fra eget område og godt utvalg av god drikke. Vi valgte å overnatte og hadde hund med og angrer ikke på dette. Vi gjør det gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, Adventurer368810
Mattias T, Resepsjonssjef på Kvitnes Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2022

Takk før din anmeldelse - håper vi får velkomne dere velkomne igjen ved en senere anledning!

Anmeldt 16. desember 2021

Dette var verdt å vente på! Spiste godt over 20 ulike retter, fra hav gård, skog og fjell… alt var lokale råvarer. Spennende retter og fine historier. En opplevelse

Dato for besøk: august 2021
Takk, Nita553

Takk før din anmeldelse!
Så fint at dere fikk en fint opphold hos oss på Kvitnes.

Anmeldt 4. desember 2021

Her ble man presentert for smaker man ikke trodde fantes på restauranter. Interessant -og man fikk åpne seg for det nye og spesielle. Man blir tatt med på en reise fra hav til land og hvor smakene preges av årstiden og konservering av mat. Den som er glad i fermentert mat vil få noen frydefulle overraskelser. Presentasjonen av rettene var helt fantastiske!
Den eneste grunnen til at det ikke ble topp-karakter, er kun min egne kresne gane. Dette var en opplevelse jeg ikke ville vært foruten. Suveren vinpakke :)

Dato for besøk: desember 2021
1  Takk, Line H

Tusen takk før en fin anmeldelse!

Anmeldt 30. oktober 2021

Kvitnes gård ligger i Vesterålen, vakker natur, med avsides. Selve gården, fra ca, ca midten av 1800 tallet er velholdt og fint restaurert . Hyggelig og lun atmosfære og mottagelse.

Måltidet besto av ca. 20 + små smakebiter(rettene) servert på fat med steiner og granbar, kreativt, men noen ganger vanskelig å skille mat og pynt. Noen av bitene var smakfulle med nye kombinasjoner og smaksopplevelser, som f.eks rognkjeksrogn og eggekrem og raket ishavsrøye. Dagens høydare var kveite med nesten svidd fløte og smør, nydelig. Mange av de andre smakebitene var etter min smak relativt smakløse, som for eksempel råreke med erter og bønner, samt elg hjerte og reinlever. Desserten var ikke blant mine favoritter, som eksempel blodpannekaka.

Alt i alt noe skuffende etter all den positive omtalen og de skapte forventningene.

Vinpakken var dyr og OK uten å skape den store begeistringen.

Serverigspersonale var hyggelige og serviceminded uten å være påtrengende.

Prisnivået er høyt, for oss 4000 norske kroner pr. person.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, 903svene
Anmeldt 22. oktober 2021 via mobile enheter

Hatt en helt fantastisk kveld med utrolig nydelig mat og drikke. Rettene er laget av bare lokale råvarer, en sammensetning det står stor respekt av å komponere og smakene er en nytelse for ganen.
Vinpakken vi valgte til er så tilpasset og er fortreffelig til alle rettene.
Dette er en kulinarisk opplevelse som absolutt er å anbefales.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, fairycat07

Har du vært i Kvitnes Gård? Del dine erfaringer!