“Besøkte restauranten i følge”
Anmeldelse av AX Mat & Vin

AX Mat & Vin
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Prestegårdshagen
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte restauranten i følge med familien, vi spiste indrefilet av elg, hamburger til ungdommene og jeg prøvde en kikertbiff. De var godt fornøyd med elgen, og burgeren. Jeg var litt skuffet over kikertbiffen, den var altfor tørr. Tilbehør med linser og grønnsaker smakte godt.
Til dessert gikk det i honningis, petit fours og iskrem. Petit fours har jeg ikke smakt før, men det var litt skuffende tørre de også. I denne prisklassen hadde jeg forventet litt mer. Hvis de først skal ha vegansk på menyen må det gjøres litt bedre.

1  Takk, 288helgag

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Det er et stort utvalg i menyen, mye lokalt, og maten ser svært bra ut. Dessverre trekker både smaks kombinasjoner og service ned. Ingen av rettene var dårlige, men heller ingen spesiell opplevelse.
Da vi bestilte drikke fikk vi beskjed om at det er ikke mulig å få vanlig vann fra springen til vinen, kun flaskevann - det er en liten ting som ikke henger sammen med et ønske om "lokale råvarer", det ligger tross alt ved et enormt vann. Når det da blir glemt at vi faktisk har bestilt flaskevann og vin til maten, er det utrolig skuffende. Flere av servitørene er "fraværende", selv med halvfull restaurant, men også enkelte som overbeviser. Vi hadde totalt 3 ulike servitører innom, at de ikke har avtalt hvilke bord de har ansvar for er heller merkelig.

2  Takk, I8553HHchristianh
Anmeldt 8. august 2023

Dato for besøk: september 2022
    • Atmosfære

Har du vært i AX Mat & Vin? Del dine erfaringer!