“Hyggelig maritim restaurant i Leangbukta”
Anmeldelse av Riviera Restaurant

Riviera Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Vettre
Anmeldt 9. august 2020

Herlig å sitte på lekteren i finværet med moules frites! Perfekt plassering for båtfolket, men synd hvis det bare er nabolaget og båteiere som bruker restauranten. God mat og hyggelig atmosfære, profesjonell og rask service.

Takk, FromNorway64

2024 av 28 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020

Trivelig og koselig restaurant med en åpen og fin atmosfære. Betjeningen er hyggelig, imøtekommende og byr på seg selv og byr deg på en flott meny med et glimt i øyet. Nydelig mat med gode store porsjoner.
Betjeningen snakket dårlig norsk, men engelsken og spansk gikk flytende.

Dato for besøk: august 2020
Takk, thomaspR5178TO
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Internasjonal klasse med profesjonelle servitører og nydelig mat 🙂 Gjestebrygge med god plass. Lett adkomst med bil.

1  Takk, HegeL_11
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Vi var 3 stk på middagsvisitt mitt i uken. Et voksent par med voksen datter. Topp service, topp mat. Priser som stod i stil til service og mat. En plass og anbefale. Vi kommer på besøk flere ganger.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, magney2017
Anmeldt 2. juli 2023 via mobile enheter

Dato for besøk: juni 2023

Har du vært i Riviera Restaurant? Del dine erfaringer!