Flott park for små unger som parken er tenkt til. Dagen gikk fort og det var mange fine... les mer
Jeg besøkte nylig Lilleputthammer og det var uten tvil en flott opplevelse for de yngste medlemmene... les mer
Det var første gang jeg var på Lilleputthammer i dag, og var der sammen med mine barn på 4 og 6 år. Jeg ble imponert over parken i forhold til at alt er tilrettelagt på barna premisser, hele veien. Attraksjoner, kiosker, sitte/spiseplasser, toaletter som har ekstra ring og lave servanter rundt om i parken til håndvask for små som tar på alt. Aktivitetene var varierte og spennende (for de små). Omgivelsene var rene og i orden. Men mest av alt ble jeg oppmerksom på at alle som jobbet der var så søte og gode med barna og hadde dem i fokus. Tusen takk for en fin dag!
2-åringen storkoste seg med sandkasser, sklier, klatrestativ, trampoline, sykling og bil-karusellen. Helt topp at han fant sykkel og traktor som han kjøre selv i parken. Svindyre pinneiser, men prisene på mat og drikke ellers er ikke avskrekkende. Helt supert med sandkasse ved siden av sitteplassene på fast food-kafeen, så fikk de voksne spise «i fred og ro» mens barna fikk boltre seg i sandkassen. Minus: Lang ventetid på maten (30 min venting på en pølse med pommes frites) og dårlig renhold på WC. Alt i alt et kjempeflott sted og vi besøker den definitivt igjen snart. Her ble hele familiens behov oppfylt!:)
Utrolig bra opplevelse for familie med to barn på 1 1/2 og 4 år. Lite kø, god og variert mat og lavt kjøpepress. Kommer tilbake. Sannsynligvis den beste parken i Norge for barn under 8 år. God balanse mellom karuseller og lekeapparater, mange sitteplasser og veldig god hygiene.
5 åringen var veldig fornøyd, og da er foreldre også fornøyde. Var lite kø (heldige kanskje?). Maten var grei. Litt dyrt. Ikke alt for mye folk. Greit med renhold mtp covid19.
5 åringen likte best berg-og-dalbanen, mens klatreparken var litt skummel. Å kjøre bil var også gøy.
Lett å parkere på andre siden av parken. Parken ligger også ved siden av "lekeland" om man vil kombinere, men det orket ikke vi... Hunderfossen er også noen min. kjøring fra Lilleputt.
Alt i alt en hyggelig dag. Vi er fornøyde!
Veldig fin park for de minste barna. Masse sitteplasser rundt om i parken. Litt lange køer til attraksjonene, men hva kan man forvente i fellesferien. Vi hadde en topp dag alt i alt.
Det som trekker ned, er at det er veldig dyrt å betale nesten 800 kr for to voksne, som ikke kan gjøre annet en å dilte etter barna.
Renholdet grunnet covid var det så som så med. For eksempel bilene, så vidt kluten var borti rattet, og det er vel den plassen på bilene flest folk tar i.
Like før vi skulle dra måtte hele gjengen på toalettet. Var ikke igjen såpe på ene toalettet i minihusene, så jeg gikk ned i kjelleren for å vaske hendene. Det stinket urin der nede. Utrolig kvalmende.
Dette er en finn park for de minste, men alt for mye folk. Hvordan er det i parken når det ikke er begrensninger? Parken trenger mye bedre vask og vedlikehold av toalettene gjennom dagen.
Lang ventetid ved enkelte attraksjoner, men det ble bedre gjennom dagen. Maten var så som så.