Vidsyn er en estetisk vellykket og nybygget restaurant med oppmerksomme servitører. Den ligger vakkert til i det foretrukne skiterrenget i Hafjell alpinsenter. I påsken griller de biff, pølser etc ute på den flotte uteplassen mens trubadurer underholder. Gode opplevelser her ved påsketider.
Ellers i sesongen er Gulasjsuppe vår favoritt til lunsj eller middag på ski. En vane fra Alpene med mange vellykkete lunsjer også på norske skisteder. På vidsyn tar de seg svært godt betalt for sin suppe og forventningen blir skrudd opp. Men hva gjør Vidsyn med suppen? Den er så sterk at det er en prøvelse å spise den. Og jeg liker sterk mat. Men her er det skivebom. Kokken har mistet hele chillipulveret i suppa. I den lille porsjonen på ca 2,5 dl, teller jeg 4 laurbærblader hvilket er for mye og som gjerne kunne vært fjernet før servering. Jeg kjenner også en kraftig smak av det jeg oppfatter som karve. Det blir for mye av alt krydderet. Grønnsaker er det heller sparsomt med.
Vi bestilte gulasjsuppe og brownies med is av en servitør og ikke via appen. Pussig at restauranten velger å servere desserten 15 sekunder før suppen. Fikk forklart dem at vi ønsket desserten ca 15 minutter etter suppen, så det ordnet seg da.
Alt i alt en litt underlig totalopplevelse der det virker som restauranten og personalet har liten erfaring og kunnskap om mat og service.