“(Vid)Underlig på Vidsyn”
Anmeldelse av Vidsyn

Vidsyn
Vurdert som nr. 3 av 3 Restauranter i Hafjell
Anmeldt 2. mars 2024

Vidsyn er en estetisk vellykket og nybygget restaurant med oppmerksomme servitører. Den ligger vakkert til i det foretrukne skiterrenget i Hafjell alpinsenter. I påsken griller de biff, pølser etc ute på den flotte uteplassen mens trubadurer underholder. Gode opplevelser her ved påsketider.

Ellers i sesongen er Gulasjsuppe vår favoritt til lunsj eller middag på ski. En vane fra Alpene med mange vellykkete lunsjer også på norske skisteder. På vidsyn tar de seg svært godt betalt for sin suppe og forventningen blir skrudd opp. Men hva gjør Vidsyn med suppen? Den er så sterk at det er en prøvelse å spise den. Og jeg liker sterk mat. Men her er det skivebom. Kokken har mistet hele chillipulveret i suppa. I den lille porsjonen på ca 2,5 dl, teller jeg 4 laurbærblader hvilket er for mye og som gjerne kunne vært fjernet før servering. Jeg kjenner også en kraftig smak av det jeg oppfatter som karve. Det blir for mye av alt krydderet. Grønnsaker er det heller sparsomt med.

Vi bestilte gulasjsuppe og brownies med is av en servitør og ikke via appen. Pussig at restauranten velger å servere desserten 15 sekunder før suppen. Fikk forklart dem at vi ønsket desserten ca 15 minutter etter suppen, så det ordnet seg da.

Alt i alt en litt underlig totalopplevelse der det virker som restauranten og personalet har liten erfaring og kunnskap om mat og service.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Kenneth W

Anmeldt 25. februar 2024

Vi fikk servert meget gode hamburgere og cæsarsalat til lunsj. Den tilhørende pommes fritesen var litt kald og «kjedelig», men utover dette var dette en fin opplevelse. Trivelige ansatte og god atmosfære! Fin beliggenhet når man står i bakken.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, mhoooolt
Anmeldt 9. desember 2023

Har hatt flere besøk på vidsyn siden resturanten åpnet for noen år siden. Maten har blitt tydelig dyrere, og verre siden åpning, og spesielt siden forrige sesong (22/23). Burgeren er halvparten av størrelsen den var ifjor, og pommes fritsen smaker papp. Veldig skuffet ettersom vidsyn har vært den klart beste resturanten i Hafjell Alpinsenter de siste årene.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Brage N
Anmeldt 26. november 2023

Fin beliggenhet og koselig restaurant men dyrt og lite mat. Bestillte Cæcarsalat og det var ikke mere enn en barneporsjon. 🙁

Dato for besøk: november 2023
Takk, Passenger18113449653
Anmeldt 5. april 2023

Dyrt og veldig dårlig barnemeny , rask levering av drikke ikke så rask levert på maten server 0,25 brus.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Venture317898

Har du vært i Vidsyn? Del dine erfaringer!