Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
16 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 192
Vis tilbud
Hotels.com
USD 191
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.02.23
Priceline
USD 192
Vis tilbud
TravelocityUSD 191
Trip.comUSD 190
eDreamsUSD 192
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 757)
Filtrer anmeldelser
3 757 resultater
Vurdering fra reisende
2 810
667
182
53
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 810
667
182
53
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 3 757 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Jeg har vært mange steder i verden, men dette er absolutt et av de vakreste. Parken er nydelig frisert, og bassenget bukter seg vakkert rundt i parken. Havet rett nedenfor slår mykt opp mot den hvite stranden,og gir ro i sjelen. Å sitte her å spise er en fantastisk opplevelse. Vi spiste på den italienske restauranten som er en av tre testauranter. Jeg spiste pizza og drakk rødvin. Et klassisk valg, men de kunne sine ting her. En lukeriøs opplevelse, og ikke spesielt dyrt. Anbefales.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, VibekeSissel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian W, General Manager på Hyatt Regency Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2018
Google-oversetting

Dear VibekeSissel,
Thank you for your kind review on Trip Advisor.
I was very happy to read that the food at Figs restaurant exceeded your expectations and I am sure our culinary team will be thrilled to hear your feedback.
We are looking forward to be at your service again in the near future.
With warm regards,
Christian and Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Perfekt hotell for familier. Anbefaler loungen!! Nydelig mat og drikke, fantastisk spa, hyggelige folk. Vi vil gjerne komme tilbake. Neste gang da i president-suiten. Bassengene er helt utrolige. Her storkoste barna seg. Tusen takk for oss!

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hyatt Hotels
Takk, Tone05
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian W, General Manager på Hyatt Regency Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Dear Tone05,
Thank you for your positive feedback.
I was happy to read that our facilities and service exceeded your expectations and we hope to be at your service again in the near future.
With warm regards,
Christian

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018

Meget bra hotell, god service. God mat og spesielt en allsidig frokost buffet. Flott med rom som har dør mellom seg og passer fint for familier.
Toey som var ved bassenget gjorde meget bra inntrykk på ungene, takk til han.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hyatt Hotels
Takk, franklorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian W, General Manager på Hyatt Regency Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting

Dear franklorentzen,
Thank you for your positive review on Trip Advisor.
We were very pleased to read that you had a truly wonderful stay with us.
All of us here at Hyatt Regency Hua Hin are looking forward to welcoming you back soon.
With warm regards,
Christian

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018

Hotellet har en fantastisk hage med et vakkert bassengområde.
Rommene er store og med deilig balkong. Alltid rent og pent.
Særdeles hyggelig betjening, alltid smilende og servicemined.
MÅ fremheve Poolgutta: GA - team : Chai, Jo, Toey, Tee, Mhee, NUK, L, Saran.
De har gjort hver dag ved bassenget fantastisk. Vennlige, hjelpsomme, legger på handklær, kommer med vann. Slår av en prat , lager god stemning og får oss til å le. Vi føler oss så godt ivaretatt. Takk gutter !

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Toneko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian W, General Manager på Hyatt Regency Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018
Google-oversetting

Dear Toneko,
Thank you so very much for your kind review and for highlighting the excellent service you experienced throughout your stay with us. It will be my pleasure to share your kind comments with the entire team and especially with Chai, Jo, Toey, Tee, Mhee, Nuk, L and Saran.
All of us here at Hyatt Regency Hua Hin are looking forward to welcoming you back soon.
With warm regards,
Christian

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2018 via mobile enheter

Var her 2 netter, men skulle gjerne ha hatt et lengre opphold. Nydelig grønn hage med bassenger som er naturlig integrert. Rent og pent og omgivelsene blir godt tatt vare på. Personell var meget serviceminded og høflige. Vi hadde rom med «club access» og det var en veldig positiv opplevelse. Meget hyggelig manager som tok seg tid til å prate med gjestene.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Halvor H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian W, General Manager på Hyatt Regency Hua Hin, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2018
Google-oversetting

Dear Halvor H,
Thank you for your review.
I appreciate your kind feedback about our service minded and courteous associates. Please be assured that I will be sharing your kind comments with the entire crew.
We are looking forward to welcoming you back soon.
With warm regards,
Christian & Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser