Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hua Hin High Light & Vineyard
1

Bestill på forhånd
fra
kr 1 468,63
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Chopsticks Hill (Khao Takiab) på
fra kr 1 468,63
Mer informasjon
fra kr 539,02
Mer informasjon
fra kr 661,49
Mer informasjon
Anmeldelser (1 154)
Filtrer anmeldelser
1 154 resultater
Vurdering fra reisende
258
437
327
81
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
258
437
327
81
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 154 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Var der på en times familietur.
Vi tok tuktuk helt opp, den ventet mens vi gikk litt rundt å såg på severdighetene.
Alt i alt veldig slittent der oppe, men spennende å se alle apene.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, xxxkjellbj_rnt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Vi gikk langs sjøen hitt til chopsticks hill ser ut til å vere en fin plass fine statuer og bygninger og det er også aper der

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 30knutk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Helt greit sted.
Mye salg og lite sjelefred. Tempelet var under oppussing. Koseligste med stedet var dyrene som gikk fredfullt rundt. Apekatter, hunder og katter.
Fin utsikt over Hua-Hin

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, David J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

Tok en Tuk Tuk opp til foten av tempelet. Fin utsikt, men mye søppel rundt i området. En god spasertur langs stranden inn mot Hua Hin dersom stranden tillater dette kan anbefales.
Ellers lønner det seg IKKE å ha noe i hendene på turen opp i høyden. Apene har lært seg hvordan man stjeler vannflasker ol....

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, TorleifV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

Gikk en tur for å se området i nærheten av der vi bodde. Hadde sett at dette var en "attraksjon", men det var ikke all verden. Innsamlingsbøsser for katter og aper, og mye skrot. Er du i nærheten , ta en tur. Er du ikke i nærheten, Finn på noe annet.

Dato for opplevelse: januar 2018
1  Takk, alfjohann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser