Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 17:00
Lagre
Vana Nava vannpark Hua Hin
3

Bestill på forhånd
fra
USD 37,12
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Vana Nava Water Jungle på
fra USD 37,12
Mer informasjon
fra USD 29,74
Mer informasjon
Anmeldelser (2 284)
Filtrer anmeldelser
2 284 resultater
Vurdering fra reisende
1 273
714
194
58
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 273
714
194
58
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 2 284 anmeldelser
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Parken i seg selv er flott, ren , attraksjonene virker godt vedlikeholdt og vaktholdet er meget bra. Pris er ikke avskrekkende for en nord europeer, men 1200,- bht pr person må være ganske dyrt for de lokale. En kan velge mellom inngang med eller uten tilgang til buffét. Med mst inkludert koster det 250,- bht ekstra pr person. Vi var fem personer og valgte uten mat. I ettertid ser vi at det nok ville vært bedre med, men kommer tilbake til det.

Flere steder i området bruker de et system der de besøkende må kjøpe bonger, lade kort eller som her, lade et armbånd med penger for å få handle mat eller drikke osv. Forferdelig tungvindt siden personalet stort sett ikke prater engelsk i det hele tatt. Hvor mye skal eller bør det lades, hvor kan dette gjøres, hva når det er tomt og du har kjøpt en is? Enkle ting å løse om vi bare fikk litt info ved inngangen om hvordan systemet fungerer og at gjenværende bath utbetales ved utgang.

Vi ble sultne og valgte å kjøpe litt mat, burger, nuggets, noe thaimat pluss drikke. En burger med chips kostet nesten 400 bht, i og for seg ikke så galt i forhold til hva vi er vant med, men burgeren var minimini, toppen 50 gram og var grusom. Fasit er at sammenlignet med prisnivå og generell standard i området så - velg billett med mat om dere blir så lenge at mat er nødvendig. Det kan ikke være værre enn det vi fikk servert - og det blir garantert billigere. Viktig å bemerke at sekker og poser blir gjennomsøkt ved inngang og mat og drikke er ikke lov å ta med inn.

Så, konklusjonen er at vi hadde en flott dag men matstyret, betalingssystem og dårlig mat trekker ned helhetsinntrykket. Parken er absolutt verd et besøk. Personalet er som ellers i Thailand stort sett smilende og blide.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Loffeloff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vana Nava W, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018
Google-oversetting

Dear Loffeloff,

Thank you for sharing your experience with Vana Nava Water Jungle Hua Hin. We are very sorry to hear that you were disappointed with our team members’ English skills and also not given more extensive water park info at entry. We will promptly forward your comments to the concerned departments to ensure those points are improved.

Nonetheless, we are pleased to read your overall impression of our water park and we hope you have an occasion to visit us again in the future.

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018

Morsomme sklier. Mange muligheter for den aktive og den late. Et minus for at den største sklia var ute av drift og at inngangen var litt vel høy. Vi er jo tross alt i Thailand

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Nina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vana Nava W, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2018
Google-oversetting

Dear Nina S,

Thank for visit us due your vacations at Hua Hin, we so pound to read that over all you were satisfied with our park. We look forwards to warm welcome you back to our park in the future.

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Flott vannpark som passer familie med barn i alle aldrer.
Variert utvalg av aktiviteter.
Maten i buffeten er ok, verken mer eller mindre.
Eneste negative er at på de største skliene må en påbergne mye venting.
Litt sure vakter og lang kø, lite effektivt hvis en sammenligner med vannparker i Europa eller USA..

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, xxxkjellbj_rnt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vana Nava W, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2018
Google-oversetting

Dear KJELLBJØRN T,

Thank you for choose us due you stay at Hua Hin trip. All attractions was to design for all of age and we so happy your family to love it. We look forwards to seeming your again in the future.

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Ren, oversiktelige og gøyal vannpark. To familier på tur med totalt 6 barn i alder 10-19 år. Alle storkoste seg også vi voksne. Vi var i parken en dag det var overskyet og småregnet tidvis, det gjorde ingenting. Anbefaler videre.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Monica H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vana Nava W, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018
Google-oversetting

Dear Monper,

Thank you for visit us due your trip at Hua Hin, we are delighted to read that over all both of families were satisfied with our park.

Moreover our water park will indicator by height that it meaning who over 122 cm. to charge for adult price because they can be play all attractions. We hope to see you as soon.

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Dette er verdt et besøk. Vi var 4stykk som koste oss her i flere timer. Stort område med mange store og morsomme sklier. Mat buffen var kanskje ikke av det beste. Ment generelt en veldig bra og morsom dag! Skal helt klart tilbake en tur ved neste års besøk i Hua Hin

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, 449kaik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vana Nava W, Manager på Vana Nava Water Jungle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018
Google-oversetting

Dear kai k,

"Very good water park" we so happy to hear this and thank you for wonderful review with us. We look forwards for warm welcome your back in the future.

Dive into Holidays at Vana Nava Water Jungle.

Best Regards,

Nirat Suksee (Mos)
Guest Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser