Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (77)
Filtrer anmeldelser
77 resultater
Vurdering fra reisende
71
6
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
71
6
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 77 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2019

Jeg og tre andre var på norgesferie sommeren 2019, og hadde sett oss ut Oldevatn Camping som stopp nr. 3 på turen. Vi hadde ringt i forveien for å sikre oss plass, og da vi kom frem ble vi møtt av en smørblid eier som hadde holdt av to teltplasser til oss helt nede ved vannet. Idylliske omgivelser med høye fjell ravende rundt og isblått vann det går an å bade i på en varm sommerdag. Servicen var upåklagelig, og vi fikk kjøpt alt vi trengte og mer til i kiosken. Fasilitetene var også meget gode, det var alltid rent og luktet godt. Dette ble uten tvil turens høydepunkt, og vi stortrivdes på Oldevatn Camping. Perfekt sted å bo for naturopplevelser i Olden og Loen. Hit skal vi tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Sannekatarina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Dette må være en av Norges beste campingplasser. Du blir møtt med et smil å føler deg velkommen fra 1sekund. Det finns paddelbord robåter og motorbåter du kan låne gratis. Du kan bestille ferskt brød/rundstykker til frokost. Alle di ansatte smiler å hilser. Området er dønn strøkent. Aldri sett et så rent og pent sanitær anlegg på en campingplass noen gang. Andre campingplasser burde reist hit på opplæring. Det kan være lurt å bestille plass i god tid. Det var fullt på campen under hele vårt opphold. Vi kommer garantert tilbake neste år.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

For en fantastisk plass!!! Skulle bare innom en natt, men måtte bli igjen en ekstra natt fordi vi ikke klarte å dra der fra! Hadde ferien vært lengre hadde vi hatt enda flere netter!! Med nystekt brød og rundstykker levert til frokosten, vannaktiviteter av flere slag (trampoline i vannet, standup padle, kano, robåt og trøbåt), stor lekeplass, kjempe god service, rent og fint, og ikke minst fantastisk flott natur. Elsket denne plassen!

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, mariannegjesteland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Flott campingplass med fantastisk beliggenhet og utrolig god service. Mye kjekt å gjøre for barn i alle aldre, og rene og fine fellesanlegg. Man kan til og med få varme rundstykker til frokost. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, EivindGjest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2019

Bodde to netter på Oldevatn camping og har bare positive ord å si om campingplassen. Det ligger helt ved et vann og er omkranset av fin natur. Flott sted med fine hytter, god standard på sanitetsanlegget og svært serviceinnstilte og hyggelige eiere. Kommer gledelig igjen.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Dushedush
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser