Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Go to your Happy Price
eDreams
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Henning
Lillehammer, Norge
Anmeldelse av Oldevatn Camping
5,0 av 5 boblerAnmeldt 13. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
8.2 km fra Oldevatn Camping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
6.1 km fra Oldevatn Camping
2.2 km fra Oldevatn Camping
Gratis parkering
12.0 km fra Oldevatn Camping
La vista espectacular!!
9.6 km fra Oldevatn Camping
Gratis parkering
10.0 km fra Oldevatn Camping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
12.7 km fra Oldevatn Camping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
12.9 km fra Oldevatn Camping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
12.8 km fra Oldevatn Camping
Se flere hoteller i Olden
Anmeldelser (98)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Vurdering fra reisende
88
8
0
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
88
8
0
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 98 anmeldelser
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

NYDELIG camping med tipp topp service. Alt det ekstra du ønske d på camping , radio på sanitæranlegg , reint, liten kiosk med det meste du har glemt sjøl! I tillegg mulig å bestille brød/rundstykke til frokost 😍 fineste utsikta i tilegg til fin leikeplass og lån av båt og sykla!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, renatel0ug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Har ikke campet mye, men servicen her er det beste jeg har opplevd hittil.
Ekstremt hyggelig og behjelpelig vert.
Veldig flott sted og det meste inkludert som
Båt, standup etc.

De ferske rundstykkene de tilbyr var 👌🏻👌🏻

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 839kristiann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Veldig fin plass! Her kan du låne båt, sup, kano gratis. Rene og fine toaletter og dusj. Eget rom for kjøleskap, gassovn, mikro og oppvask. Kjekk lekeplass og trampoline, kjekt for ungene. Veldig kjekke og behjelpelig verter.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, MarenOsterhus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde i hytte 7 på Oldevatn Camping i 4 netter. Stor hytte med plass til 6 personer. Det var utrolig fin hytte, veldig ryddig og pen med en helt fantastisk utsikt over Oldevatn.
Vi bestilte rundstykker hver morgen og handlet i den lille butikken på området der de virkelig hadde mye av det man kan tenkes trenge. Fine turområder rett bak campingen og strålende at man kan låne kano, paddle boards og tråbåter. De som jobber her gjør virkelig opplevelsen ekstra god, utrolig hyggelige og hjelpsomme. Gleder oss allerede til å komme tilbake hit!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AnnicaA344
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020

Selvom regn ofte drar ned opplevelsen av et sted, så gir jeg denne plassen topp score.
Bodde der et døgn med campingvogn.
Hyggelig betjening, og rene fasiliteter. Mulighet for å bestille ferskt brød/rundstykker til neste morgen. Tror nærmeste butikk er i Olden, så annet men trenger er kjekt å ta med når man passerer Olden sentrum. Var en kiosk på campen, som jeg ikke sjekket utvalget i.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, rogeru2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser