Vi var der i 2.netter med bil og vogn. Flott sanitær- anlegg, gratis utleie av kano/padlebåt og god hjelp i resepsjonen. Flott utsikt og rolig beliggenhet. Har allerede anbefalt dette stedet til flere 🙏🏼
Dato for oppholdet: juni 2021
Spør Cesssa om Oldevatn Camping
Takk, Cesssa
Anne Mykløen Sunde, Eier på Oldevatn Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Utrolig hyggelig og rene fasiliteter. Gratis utleie av kanoer og ect. Stille og rolige omgivelser. Møtte en dag på vannmangel i hygienefasilitetene, men det kom sikkert av antall besøkene og tidspunkt på formiddagen. Alt ble rettere opp raskt
Spør Nomad46480686846 om Oldevatn Camping
Takk, Nomad46480686846
Hei Det var faktisk en reell vannmangel på grunn av den ekstremt tørre sommeren i år. Brønnen vår var rett og slett tom. Fikk heldigvis ordnet det med 300mtr med slange og en pumpe som gjor til at vi fikk ordnet vanntilførsel :) Har aldri opplevd dette tidligere, men vi fikk heldigvis løst dette raskt. Mvh Andreas Oldevatn Camping
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dette er en meget god familiecamping med flott utsikt, gode og rene fasiliteter og masse å gjøre for ungene. Gratis utleie av kano, kajakk, trøbåt og SUP, samt redningsvester. Denne campingen anbefales på det varmeste.
Spør 984janneg om Oldevatn Camping
Takk, 984janneg
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Kjempefin campingplass med fantastisk beliggenhet og masse aktiviteter til barn. Fin lekeplass, trampoliner, tråkkebåter, SUP og kanoer blant annet. Meget vedlikeholdt og rent. Stort utvalg i kiosken.
Spør kristint267 om Oldevatn Camping
Takk, kristint267