Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
eDreams
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (113)
Filtrer anmeldelser
113 resultater
Vurdering fra reisende
16
38
30
14
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
38
30
14
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 113 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020

Bodde her 2 netter i august 2020. Prisen var i overkant høy 4400,- for to netter et rom 2 voksne og 1 barn.
Veldig fint utsikt over fjorden og har en god plassering med tanke på nærhet til Loen Skylift og andre aktiviteter i området. Rommet bærer preg av standard fra 90-tallet.

Renholdet holder en lav standard. Slurvete oppredd, mye skitt på gulvet, bad og badekar.
Frokosten var veldig basal.

Til en langt lavere pris er dette er fint utgangspunkt for opplevelser i regionen men for 2200,- per natt som vi betalte holder det dessverre ikke mål.

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, royj186
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi betalte 1800kr for en natt i dobbeltrom. Dette står ikke i stil med hotellets fasiliteter. Hotellet bærer preg av siste oppussing må ha vært tidlig på 90-tallet. Frokostbuffet hadde lite å by på. Det manglet skinke og det var to brødsorter: et tørt grovbrød og billigste sort av lyse rundstykker a lá 12-pakk fra Rema1000. Det var ikke mulig å få kjøpt seg middag. På den positive siden var det en hyggelig yngre mann som betjente resepsjonen og en fantastisk utsikt fra den lille verandaen på rommet.
Hadde rommet kostet ca halvparten hadde det stått mer i stil med standarden.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 741maritam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Til å være ett 4 stjerners hotell lever dette dessverre ikke opp til forventning. Frokosten var en vits, kan ikke kalles hotell frokost. Hadde ingen varmretter, elendig smør og brød. Fasilitetene var gammeldagse. Dog en deilig veranda (synd m dårlige stoler) med fantastisk kveldssol og utsikt. Eieren er veldig hyggelig.

Vi mistrivdes ikke, men for ett 4 stjerners hotell venter man mer!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 570vidarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk rom med balkong og fjordutsikt. Hotellet er litt slitt, men med masse sjarm. Rommet var rent, sengene meget behagelig, betjeningen hyggelig og frokosten helt OK. Kort avstand til både Loen og skyliften.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, sojosss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Eldre hotell som er greit nok. Var kokende varmt på rommet, dro bort gardina for å sette opp verandadøra, men skuffelsen ble stor når den allerede stod oppe.
Dårlig renhold, kaffeflekker på nattbordet. Klget på det når vi sjekket ut, fikk ikke noe reduksjon i prisen. Kommer nok ikke tilbake hit.
Utsikten fra rommet var flott da.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, marianneb201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser