Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (122)
Filtrer anmeldelser
122 resultater
Vurdering fra reisende
21
39
31
14
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
39
31
14
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 122 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Maten var lite variert og lite innbydende generelt. Noe av kjøttpålegg fremsto dessuten gammelt eller inntørket, egg var seigt og dårlig tilberedt. Rommet var gammelt og utdatert, luktet mugg, sprekk i dør, balkongmøbler i gammel plast som knapt egnet seg for å sitte på. Dessuten var det svært lytt både fra vannrører, kjøkkenmaskiner og annet som gjorde at vi ble vekket svært tidlig, i tillegg fikk vi avtrekk fra kjøkken med lukt direkte inn på vårt rom. Vi hadde også problemer med naboer som vekket oss midt på natten med høylydt uteaktivitet, noe hotellet tok tak i først da vi ringte og klaget. Vi fikk ingen uoppfordet, oppriktig eller ektefølt beklagelse fra hotellet.
Det var dessuten svært dårlig tilrettelagt for smittevern i matsal.

Romtips: Ta heller inn på camping
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Geir V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Det er absolutt ikke stedet å betale for en hotell opplevelse. Kanskje 50 år siden kunne dette stedet bli kalt hotell. Så udatert det er. Og max. 2 ⭐⭐ burde de kalle seg . På rommet var varmere enn ute, minst 28- 30 grader. Det var ikke mulig å puste nesten. Personalet var veldig kaldt og uhyggelig, spesielt manageren. De hilset ikke, aldri smilte. Frokosten var... og var ikke! Da vi kom for å spise, 45 min før 10,var ikke noe igjen. Bare egg!! Vi spiste 4 egg hver. Uten brød for det var gammel og hardt. Og til middag vi betalte 410 kr for en tynn steak av svin, ikke storfe som de sa det var. Forferdelig uansett! Og de hadde bare 2!!!!,2 retter å velge mellom?! Er det mulig?! Uansett, det er et sted jeg anbefaler å unngå!!! Eneste bra ting var utsikten, men de har ingenting med det å gjøre....

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, angelarZ4358XB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Vi følte oss ikke velkomne.
Det var Ikke mat å få.
Vi ble henvist til annet sted 500 meter unna for servering. - Det var heller ikke åpent.
Lakenet på senga dekket ikke over madrassen slik at der måtte hentes ekstra fra resepsjonen.
( Men, utsikten var flott)

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, janotto67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Helt greit rom for en natt. Rommet var rent. Lite og utdatert bad med dusjforheng. Parkeringsplassen var full, så vi måtte parkere på en gressplen ved innkjørsel, anbefaler å ikke ankomme sent på kvelden. Vi ble vekket klokken 4 om morgenen av måker på taket utenfor rommet. Det mest skuffende var frokosten. Dårlig utvalg, kjipt pålegg, tørre brødskiver, og ingen speilegg / bacon. Dette var skuffende når prisen var nesten 2000kr for en natt. Personalet var imøtekommende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, frankoveg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2020

Hotellet er jo rett og slett et nedslitt pensjonat men med en hyggelig resepsjonist, først måtte vi bytte rom da det ikke var rengjort for støv og snusbleie i askebegeret. Badekaret var det kun plass til å stå og dusje i ..... det var ikke opplyst at de sett i lys av at de tok nesten 2000 kr natta at de serverte pensjonatfrokost dvs. ikke speilegg og bacon osv., kun noen overkokte egg som var grå innvendige. De skyldte på corona viruset, men det holder ikke i dette tilfellet. Kommer ikke tilbake!

Romtips: Velg et annet overnattingssted.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Hallstein E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser