Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Olden
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Vurdering fra reisende
37
4
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
4
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 41 anmeldelser
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Leide et kjempe fint hus med 2 soverom. Rent, ryddig og koselig. Alt man trengte av utstyr på kjøkkenet. Kjempe flott utsikt, med fin uteplass. Trivelige personale på campingplassen. Anbefales å bo her når man er i området.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, jmilo87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Jeg var her med min samboer og våres datter på 1 år. Denne campingen er et kjempe fint sted. Det er pent, ryddig og rent i nydelig omgivelser. Svært hyggelig betjening. Trampoline, husker og sklier for barn. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, G3926RQandreah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelige ansatte som gjør alt for den gode campingopplevelsen. Rent og pent, og mange fasiliteter som i tillegg er gratis. Aldri hatt en bedre campingopplevelse, i tillegg en helt en helt nydelig plassering.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 79fridaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Dette er et helt supert campingområde rett i vasskanten til Oldenvatnet, med skikkelig serviceinnstilte ansatte og utsikt til flere armer av Jostedalsbreen. Toalettene og dusjene er rene, og gratis kajakkutleie. 10/10 would reccomend!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Kjetil Vangstad Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Camping perfekt beliggende ved det turkise Oldenvatnet med utsikt til Briksdalsbreen. Campingplasser, krakker og bord helt nede til vannet. Hyggelig vertskap som yter god service. Rene og pene fasiliteter. Mulighet for å låne kano, robåt og tråbåt inkludert i prisen. Mulighet for fiske, bading og grilling på brygga. Svært fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Sarahreiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser