Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (52)
Filtrer anmeldelser
52 resultater
Vurdering fra reisende
45
6
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
45
6
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 52 anmeldelser
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Leide et kjempe fint hus med 2 soverom. Rent, ryddig og koselig. Alt man trengte av utstyr på kjøkkenet. Kjempe flott utsikt, med fin uteplass. Trivelige personale på campingplassen. Anbefales å bo her når man er i området.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, jmilo87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Jeg var her med min samboer og våres datter på 1 år. Denne campingen er et kjempe fint sted. Det er pent, ryddig og rent i nydelig omgivelser. Svært hyggelig betjening. Trampoline, husker og sklier for barn. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, G3926RQandreah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelige ansatte som gjør alt for den gode campingopplevelsen. Rent og pent, og mange fasiliteter som i tillegg er gratis. Aldri hatt en bedre campingopplevelse, i tillegg en helt en helt nydelig plassering.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 79fridaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Camping perfekt beliggende ved det turkise Oldenvatnet med utsikt til Briksdalsbreen. Campingplasser, krakker og bord helt nede til vannet. Hyggelig vertskap som yter god service. Rene og pene fasiliteter. Mulighet for å låne kano, robåt og tråbåt inkludert i prisen. Mulighet for fiske, bading og grilling på brygga. Svært fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Sarahreiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

En herlig, ren og pen campingplass i vakre Oldedalen med alle fasiliteter. Beste beliggenhet i Norge, med utsikt rett opp på Briksdalsbreen.
Utlån av robåter, pedalbåter og kanoer. Vannet er forfriskende iskaldt å bade i.
Trivelige og hjelpsomme eiere.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 534birgitteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser