Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (62)
Filtrer anmeldelser
62 resultater
Vurdering fra reisende
53
8
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
53
8
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 62 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Dette er en av de fineste campingplassene jeg har vært på! Vi kunne slå opp teltet helt med vannet, de hadde et godt kjøkken, kjøleskap og til og med stor fryser vi kunne legge tingene våres. Vi fikk leid båt gratis og det var hyggelige folk som jobbet her som fikk ordnet opp i et problem vi hadde med naboteltet.

Anbefaler plassen på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Kinemonsvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
roger Sveum, Eier på Olden Camping Gytri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2021

Tusen takk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Perfekt for telt og camping! Vi var der en natt i telt. God service og bra campingfasiliteter, det var rent og ryddig. Masse sitteplasser ute, gassgrill og bålpanne. Mulig å låne ulike båter. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Line_jorg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
roger Sveum, Eier på Olden Camping Gytri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2021

Tusen takk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Fin camping i fantastiske omgivelser.
Trivelig vertskap hjelpsomme med tur tips både i nærområdet og litt lenger unna.
Rent og fint sanitæranlegg og kjøkken.
Topp plass og bo, nært Briksdalsbreen. Kort vei til Rakssetra og Loen skylift(stengt når vi var der)
Anbefalles virkelig

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, terje s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2020

Fantastisk flott campingplass i naturskjønne omgivelser. Her kan man virkelig finne roen. Mange flotte stier rundt campingplassen. Hyggelige eiere som virkelig står på for å gi gjestene sine det lille ekstra. Ren campingplass og tillat med hund. Vi kommer gjerne igjen ❤️

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, katjus123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Koselig sted, super beliggenhet. God stemning, flotte fasiliteter og aktivitetstilbud. Nydelig utsikt. Campinghytte i moderne stil, med flott utsikt, uteplass, rent og pent kjøkken, praktiske køyesenger og god sovesofa. Fine muligheter for fiske, fra land eller båt. Flotte uteplasser for bespisning og utsikt. Bra service og fint lekeområde for barn i skolealder. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SiEdHo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser