“Middag”
Anmeldelse av Yris

Yris
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Olden
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Både vegetar og kjøtt, veldig bra! Hjemmelaget mat med gode smaker og rimelig.
Har spist her flere ganger ila året og det er alltid velsmakende.

Dato for besøk: april 2020
Takk, KNMSAS

Anmeldt 28. juli 2020

Meningsløs meny (laks med pommes fritt, ikke mulig å få poteter!). Biffsnadder som jeg aldri har smakt noe i nærheten av (forferdelig lapskaus med svært sterke krydder!)

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 286kjelll
Anmeldt 22. juli 2020

Lite imøtekommende personale som serverte den dyreste og ekleste kebabpizzaen jeg noen gang har smakt! 270kr for ferdigbunn med dårlig kebabkjøtt og elendig tomatsaus.

Takk, Sigrid Thevik G
Anmeldt 16. juli 2020

Var på desperat jakt etter et sted å spise og endte dessverre opp på Yris. Dårlig mat, dårlig service og en mugge vann fra springen koster 45,-
Say no more

2  Takk, marvbli
Anmeldt 16. juli 2020

For en ubehagelig opplevelse! Makan til nebbete og frekk person har vi faktisk ALDRI møtt! Den danske damen svarte bl.a med at vi umulig kunne forstå hvordan det var å bare være 3 på jobb, at vi nok ikke kunne forstå hvordan det er å drifte noe på vestlandet, at jeg gjerne måtte synes hun er en drittsekk mm.... Og alt dette kom pga ett ønske om å bestille bernaisesaus... Wow! På spørsmål om hun var frekk svarte hun attpåtil nei. Vi hadde betalt og satt oss for å vente inn maten men kom fram til at vi ikke ønsket å være kunder der allikevel. Vi henvendte oss til samme dame som med letthet hentet ut penger fra kassen og betalte oss tilbake. Vi stilte spørsmål ved at dette var lettvint men å få kjøpe bernaise var vanskelig. Vel, herfra eskalerte det til enda værre, munnhuggeriet gikk da begge veier. Før vi gikk avsluttet vi med å si at vennlighet faktisk er gratis. Dette tipset står vi ved! IKKE bruk penger på så useriøse aktører, det finnes mange andre steder som tilbyr HYGGELIG bevertning.

5  Takk, 950gryt

Reisende som så på Yris, så også på

Har du vært i Yris? Del dine erfaringer!