For en ubehagelig opplevelse! Makan til nebbete og frekk person har vi faktisk ALDRI møtt! Den danske damen svarte bl.a med at vi umulig kunne forstå hvordan det var å bare være 3 på jobb, at vi nok ikke kunne forstå hvordan det er å drifte noe på vestlandet, at jeg gjerne måtte synes hun er en drittsekk mm.... Og alt dette kom pga ett ønske om å bestille bernaisesaus... Wow! På spørsmål om hun var frekk svarte hun attpåtil nei. Vi hadde betalt og satt oss for å vente inn maten men kom fram til at vi ikke ønsket å være kunder der allikevel. Vi henvendte oss til samme dame som med letthet hentet ut penger fra kassen og betalte oss tilbake. Vi stilte spørsmål ved at dette var lettvint men å få kjøpe bernaise var vanskelig. Vel, herfra eskalerte det til enda værre, munnhuggeriet gikk da begge veier. Før vi gikk avsluttet vi med å si at vennlighet faktisk er gratis. Dette tipset står vi ved! IKKE bruk penger på så useriøse aktører, det finnes mange andre steder som tilbyr HYGGELIG bevertning.