Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke mye og skryte av”
Anmeldelse av Mølla Gjestehus

Mølla Gjestehus
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Olden
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020

Vi valgte og ta en middag for 2 her. Bestilte kyllingfilet og entre cote. Begge rettene var elendig! Styr unna. Klager sjeldent på mat, men her trenger folk og vite hva dem får

Dato for besøk: juli 2020
Takk, D6749WQthomasw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 69 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020

En eier/kokk som kom med gode anbefalinger dagen i forveien, avhengig av hva han hadde tilgang til av råvarer osv. Ypperlig mat og flott service!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 286kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Vi ble anvist til et hyggelig bord med fantastisk utsikt. Smilende og hyggelig betjening, kjempegod mat laks/entrecôte. Alt i alt en fantastisk fin kveld.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tonel705
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

God mat. Ventet ikke lenge. Hyggelig betjening. Ligger helt i vannkanten, bedre kan det jo ikke bli.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anneirber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hadde ikke forventet så god mat her. En nydelig kyllingrett med en deilig uteplass å sitte. Eneste som trakk litt ned var en litt treg servering.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 570vidarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mølla Gjestehus, så også på

 
Olden, Stryn kommune
 

Har du vært i Mølla Gjestehus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din