Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Livet mitt er reddet.”
Anmeldelse av Mølla Gjestehus

Mølla Gjestehus
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Olden
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021

Jeg kom til Mølla Gjestehus etter en slitsom fjelltur, og jeg må bare si at livsgleden min kom tilbake. Jeg kjøpte en hjorteburger, som nesten gjorde meg litt rørt. Man kunne føle at denne maten var laget med kjærlighet. Burgeren var så fersk at man nesten kunne kjenne at de hadde skutt hjorten mens den lå på skjærefjøla. Betjeningen var helt strålende, med et smil på alle sammen. Jeg anbefaler 100% denne plassen for alle som er på ferie der/kjører forbi.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, RobertTheMan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (85)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 85 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Beliggenhet, lokaler og grei betjening gir forventninger om mat med noe over bunn notering.
Lunchrettene var pinlig smakløse og tørre, selv alminnelig salat ingredienser var tilfelgig skåret opp og anbragt totalt blottet for matfaglighet.
De ansvarlige utviser stor mangel på selvkritikk og respekt for hva som presenteres på en tallerken

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 759h_vardh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Kjæmpe bra mat. Og service Hyggelig betjening. Hjort burgeren var kjempegod. Friske grønnsaker og salat.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 294olekristian_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021

Torsken var overkokt og tørr, med vassne grønnsaker ved siden av. Hjorteburgerene var ekstra ekstra well done med thounsand Island dressing og paprika. Som en bonus ryddet servitøren av bordet før alle var ferdige med å spise. Ville ikke anbefalt videre.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 770annikens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Vakkert beliggende ved fjorden i Olden møtes man af en rask og hyggelig betjening i meget sjarmerende lokaler, den gamle mølle. I strålende kveldsol kan man sitte både ude og inne.
Vi fikk deilig torsk, som var tilberedt til perfeksjon samt en aldeles nydelig Barolo.
Med et vertsskap som gjør alt for at du skal føle deg tilpass, kan man knapt ønske mer. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, t0rj_r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mølla Gjestehus, så også på

 
Olden, Stryn kommune
 

Har du vært i Mølla Gjestehus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.