Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe greier”
Anmeldelse av Mølla Gjestehus

Mølla Gjestehus
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Olden
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2021

Kjempe god mat og Kjempe service
Godt lokalt øl! Og trivelig atmosfære, i fantastiske omgivelser

Dato for besøk: august 2021
Takk, AlexanderN768
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (85)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 85 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

I utgangspunktet et trivelig sted ved cruisekaien i Olden. Hyggelige lokaler og trivelige ansatte. Imidlertid er verken maten eller servicen mer enn middelmådig.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Typ den dårligste resturante opplevelsen jeg har hatt (eller høyt oppe på lista). McDonald’s har bedre burger, den var bare trist. Pizzaen var tatt opp av fryseren og stekt. Dårlig service og dårlig mat. Hadde vært bedre å handle inn mat på hytta og lagd selv. Drar ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, Ine_Sofie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Maten var helt gjennomsnittlig. Utrolig mye tomatsaus-/puré på pizzaen, kjøpebunn. Kjøpeburger. Indrefileten var bra. Imøtekommende og hyggelig personale!

Dato for besøk: august 2021
Takk, vilovik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

Deilig indrefilet av okse, delikat tilbered. Bringebær med is. Kortreist og god mat. Hyggelig betjening. Uteservering med eventyrlig utsikt i solnedgang og 20 grader. Lekkert lokale inne.
Vi ble transportert med rib båt t/r fra der vi bodde, gratis. Det var en opplevelse i seg selv da båtføreren tok et par ekstra runder ute på fjorden før vi gikk i land.

Dato for besøk: august 2021
Takk, torilt2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mølla Gjestehus, så også på

 
Olden, Stryn kommune
 

Har du vært i Mølla Gjestehus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.