Hyggelig guide, mye fugl

Vi var heldige og fikk se masse lundefugl, tre havørn, skarv m.m. Dessuten hadde vi en svært... les mer

Anmeldt 12. juni 2024
ingunnjohansenb
Paris, Frankrike
Flott tur

Fantastisk fin tur. Kunnskapsrik og artig guide. Enorme mengder lundefugl og flere havørner... les mer

Anmeldt 3. juli 2021
227elink

Anmeldt 20. juli 2020

Vi hadde lenge hatt lyst på å se lundefugl på nært hold. Vi ringte Puffin Safari på Belik ved ankomst Andenes og fikk prate med en superhyggelig, hjelpsom og kunnskapsrik kar som straks gjorde oss overbevisst om å bli med dem på tur. Mindre enn 45 minutter senere la vi i vei med en koselig mindre fiskebåt med en meget dyktig og engasjerende lokal guide, "Old eagle", og en eminent lokal skipper. Til tross for litt regn og gråvær, fikk vi se masse lundefugl og også ørn m.fl og glemte både tid og regn og kom tilbake litt klokerer og veldig imponert over en meget flott opplevelse. Våre varmeste anbefalinger.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, odak2015
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Etter en litt forsinket avgang fikk vi en fin tur i fint vær rundt Bleiksøya. Vi fikk se både Lundefugl, Lomvi, Skarv, Teist og Havørn. Fin tur for å se forskjellige fugler på øya.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Norway1961
Anmeldt 24. juli 2019

En engasjerende tur takket være vakker natur, rikt dyreliv på fuglefjellet og en engasjerende og erfaren guide som fulgte oss opp på strålende vis på hele turen. Lundefuglene kommer alltid tilbake til samme fuglefjellet og partneren sin gjennom livet. Der hekker de i tre måneder før de flyr hver sin vei resten av året på det åpne havet.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, simakiro
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Flink guide som hadde masse kunnskap om lundefuglen og de andre fuglene som var på øya. Båten kjørte i 10 minutter ut til en øy hvor lundefuglen og flere andre sjøfugler hadde reir, og vi kom tett innpå både lundefugl og havørn. Når båten var fullbooket var den fremdeles ikke stappfull så alle fikk sitteplass og fin utsikt til fuglene.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, julieonanadventure
Anmeldt 28. mai 2019

Var en tur igjen med Puffin Safari og blei ikke skuffet denne gangen heller. Fikk se mange forskjellige tuper sjøfugler. Denne gangen fikk vi også servert ekte sjø båt kaffe og kjeks, smakte fortrennende, Hadde strålende vær ikke noe å klage over, Båten de bruker heter Laura

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, Willy M