Vi lå her flere netter med bobil. En fantastisk camping. Nydelig utsikt fra de nederste plassene. Vi var veldig heldige med været, sol fra skyfri himmel og 23gr.Meget hjelpsom og hyggelig betjening. We Will be back.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Var her en natt med bobil.
Utsikten og stranden er helt fantastisk(selv om det var tåke), og betjeningen var veldig hyggelig!
Men renholdet var ikke noe å skryte av. Støv, spindelvev og edderkopper rundt tak og vinduer i toalett/dusjrom.
Flott sted om du er heldig og får teltplass helt nede ved stranda. Flotte servicefasiliteter med blant annet eget hus med kjøkken og TV-stue. Deilig utsikt og mye vær, men i sol er det fantastisk!! Og ferske rundstykker hver morgen
Jeg og min sønn storkoste oss 5 netter i telt midt i juli. Hadde fantastisk teltplass rett ved siden av stranda og nøt utsikten så mye som mulig. Veldig hyggelig fellesområde med kjøkken som var kjekt å gå til når været ble litt utrivelig. Campingen var sentral ift de opplevelsene vi hadde planlagt (lundefuglsafari, hvalsafari, romfartssenteret og Måtind).
Koselig og hjelpsomt personale. Veldig glad for gode anbefalinger om å ta kyststien til Otervika på en godværsdag. Spennende sti som sønnen på 8 storkoste seg med å gå (men ikke å anbefalt i vått vær). Deilig badepause i Otervika for å gå videre opp til Måtind. Fantastisk tur i strålende vær.
Denne campingen har en fantastisk utsikt både mot en perlehvit strand, fjell i sjøen og fjell på baksiden. Har toalett og dusj samt gratis Internett. Kan campe med telt og vogn, samt mulighet for å leie hytte. Skal en først til Bleik bør en vurdere å overnatte her.
Her er det en hyggelig campingplass med serviceanlegg for gjestene sine, og her det garantert en opplevelse av solnedgang, her kan en se solen gå ned i havet og vaske seg før den går opp igjen. Fra ca 20 juli går den ned i havet for å stige opp igjen. Ellers på sommeren er den over havet før den stiger igjen. Så her har en sol 24 timer i døgnet om sommeren