Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (53)
Filtrer anmeldelser
53 resultater
Vurdering fra reisende
23
19
8
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
19
8
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 53 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020

Vi lå her flere netter med bobil. En fantastisk camping. Nydelig utsikt fra de nederste plassene. Vi var veldig heldige med været, sol fra skyfri himmel og 23gr.Meget hjelpsom og hyggelig betjening. We Will be back.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, egilandrej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2019

Var her en natt med bobil.
Utsikten og stranden er helt fantastisk(selv om det var tåke), og betjeningen var veldig hyggelig!
Men renholdet var ikke noe å skryte av. Støv, spindelvev og edderkopper rundt tak og vinduer i toalett/dusjrom.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Soelihan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Flott sted om du er heldig og får teltplass helt nede ved stranda. Flotte servicefasiliteter med blant annet eget hus med kjøkken og TV-stue. Deilig utsikt og mye vær, men i sol er det fantastisk!! Og ferske rundstykker hver morgen

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, joecircle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Jeg og min sønn storkoste oss 5 netter i telt midt i juli. Hadde fantastisk teltplass rett ved siden av stranda og nøt utsikten så mye som mulig. Veldig hyggelig fellesområde med kjøkken som var kjekt å gå til når været ble litt utrivelig. Campingen var sentral ift de opplevelsene vi hadde planlagt (lundefuglsafari, hvalsafari, romfartssenteret og Måtind).

Koselig og hjelpsomt personale. Veldig glad for gode anbefalinger om å ta kyststien til Otervika på en godværsdag. Spennende sti som sønnen på 8 storkoste seg med å gå (men ikke å anbefalt i vått vær). Deilig badepause i Otervika for å gå videre opp til Måtind. Fantastisk tur i strålende vær.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 529sidselr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

Denne campingen har en fantastisk utsikt både mot en perlehvit strand, fjell i sjøen og fjell på baksiden. Har toalett og dusj samt gratis Internett. Kan campe med telt og vogn, samt mulighet for å leie hytte. Skal en først til Bleik bør en vurdere å overnatte her.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, b_rrel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser