Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
FindHotel
USD 89
Vis tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (51)
Filtrer anmeldelser
51 resultater
Vurdering fra reisende
23
18
7
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
18
7
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 51 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

En campingplass som henger godt sammen med navnet.
Selv om betjeningen var vikarierende, viste dem god kontroll på det meste. Hyggelige folk :) på toalettene hadde de oppfordret campere til å vaske over do etter eget bruk. Uvisst om alle gjorde det, men opplevelsen var at toalettene var rene iallfall :) flotte teltplasser, nydelig strand og ikke langt unna butikk. Sykkelutleie-gratis. Muligheter for å lade telefon.
Vi var bare en natt, men kunne gjerne vært der lenger :)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Frkdesiree
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Vi lå her flere netter med bobil. En fantastisk camping. Nydelig utsikt fra de nederste plassene. Vi var veldig heldige med været, sol fra skyfri himmel og 23gr.Meget hjelpsom og hyggelig betjening. We Will be back.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, egilandrej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019

Var her en natt med bobil.
Utsikten og stranden er helt fantastisk(selv om det var tåke), og betjeningen var veldig hyggelig!
Men renholdet var ikke noe å skryte av. Støv, spindelvev og edderkopper rundt tak og vinduer i toalett/dusjrom.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Soelihan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Flott sted om du er heldig og får teltplass helt nede ved stranda. Flotte servicefasiliteter med blant annet eget hus med kjøkken og TV-stue. Deilig utsikt og mye vær, men i sol er det fantastisk!! Og ferske rundstykker hver morgen

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, joecircle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Jeg og min sønn storkoste oss 5 netter i telt midt i juli. Hadde fantastisk teltplass rett ved siden av stranda og nøt utsikten så mye som mulig. Veldig hyggelig fellesområde med kjøkken som var kjekt å gå til når været ble litt utrivelig. Campingen var sentral ift de opplevelsene vi hadde planlagt (lundefuglsafari, hvalsafari, romfartssenteret og Måtind).

Koselig og hjelpsomt personale. Veldig glad for gode anbefalinger om å ta kyststien til Otervika på en godværsdag. Spennende sti som sønnen på 8 storkoste seg med å gå (men ikke å anbefalt i vått vær). Deilig badepause i Otervika for å gå videre opp til Måtind. Fantastisk tur i strålende vær.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 529sidselr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser