Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spise”
Anmeldelse av 3 Kalver

3 Kalver
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Dønna
Prisklasse: USD 14 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020

De reklamerer med kortreist mat og lokale leverandører. Fish and chips er frossen ferdig panert, de får det fra en annen plass så han i kassen ferdig panert og frossen. Smakte vassen, salt frityr. Ikke godt. Trasig salat med agurkbiter. Kjempeskuffelse hele måltidet!!! Hadde forventninger etter beskrivelser i brosjyrer og på nett: styr unna!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, merete_oien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
3-Kalver, Daglig leder på 3 Kalver, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei. Det var jo synd du en dårlig opplevelse hos oss. Når vi reklamerer med kortreist mat og lokale leverandører, så valgte du nok den eneste retten vi vi ikke har lokale leverandør på. Det opplyste også servitøren til deg. Merkelig at du smakte vassen salt frityr, vi har nemlig ikke frityr hos oss, men steiker alt i konvektion ovn. Salaten hos oss inneholder crispisalat, tomat, paprika, OG vi har agurkbiter i salaten vår. Hvis du ikke liker agurk, er det bare å gi beskjed om det når du bestiller så tar vi den ut. Vi produserer salat fortløpende så det er ikke problem å tilpasse det kunden ønsker. Alle dager har vi mat som vi enten produsere selv, eller innhenter fra lokale leverandører. Velkommen tilbake for å smake på våre lokale og kortreiste matretter.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 27 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bacalao er helt fantastisk! Hvert år siden de åpnet har vi vært innom.....for å spise bacalao. Super service og hyggelig restaurant.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Janne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
3-Kalver, Daglig leder på 3 Kalver, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding. Ja Bacalaoen står alltid på menyen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Bacalao = anderledes og supergod!
Fish&chips = veldig bra! Deilig frityr :)
7-åringen ville ikke ha KREMET pasta, så vi ba om pasta + kylling. Det var tomt for kylling. Greit det. Pasta og ketchup funker, men vi stusset på prisen. Den var som om pastaen var kremet + at kyllingen var med. Vi kommenterte det, men her var det ikke noe å gå på. Synd. Servitøren var bra, den andre maten var mer enn bra, men pastasituasjonen gjør noe med det hele. Etter denne la vi også merke til hvor lite vin det var i glasset...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Anita W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
3-Kalver, Daglig leder på 3 Kalver, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei. Vet ikke helt om jeg klarer å få tak i hva som var problemet med pastaen. Hvis der ba om en barneposjon med pasta som ikke skulle være kremet, så er nok kommunikasjonen med kjøkkenet som har sviktet her. Beklager dette, og vi tar det til etterretning. Når det gjelder hvor mye vin som var i glasset så har servitøren instruksjoner og mål på mengdene. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste ovnsbakt bacalao og fisk n' chips. Begge rettene smakte meget godt. Imidlertid var det første hvitvinsglasset svært lite, - det andre var dog mer normalt. Men vi hadde med et barn som er litt sært i matveien. På menyen står det Husets kremete pasta med krydderstekt Ytterøykylling eller reker, toppet med parmesan. Vi ba om kun pastaen uten annet tilbehør enn ketsjup - barneposjon!. De forlangte likevel full pris: 195 kr. For kun pasta???? Klage hjalp ikke. Dette ødela for 5 stjerner. Maks 3 etter den opplevelsen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
3-Kalver, Daglig leder på 3 Kalver, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei. Takk for hyggelig tilbakemelding på maten. Når det gjelder mengde vin i glasset, så har servitøren opplæring og blitt instruert hvor mye vin det skal være i glasset som koster 95,- kr. Hvis dere ba om en barneposjon med kun pasta, så skulle dere selvfølgelig ikke betalt full pris. Kom gjerne innom så skal dere selvfølgelig få kompensert for dette.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og meget hyggelig betjening. Store porsjoner noe som gjør at man ikke går sulten fra bordet. Anbefaler alle til å komme innom 3 kalver for lunsj eller middag.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Brynjar M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på 3 Kalver, så også på

 

Har du vært i 3 Kalver? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din