“Utsiktsbesøk”
Anmeldelse av Dønnesfjellstua

Dønnesfjellstua
Vurdert som nr. 3 av 4 Restauranter i Dønna
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dønnesfjellet fortjener absolutt mye ros. God mat og hyggelig betjening. Ikke minst..... de tilpasser seg utsiktslystne turister og har åpent til sola går ned. Tommelen opp for Dønnesfjellet som faktisk forstår kundenes behov, imotsetning til mange av de andre turiststedene på Dønna.

2  Takk, Janne K

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk utsikt over Helgeland. Hvis man ikke ønsker å gå opp på et fjell for å få utsikt, så er dette helt perfekt. Hit kan man kjøre bil helt til toppen. Her ser man helt til Vega i sør og Rødøy i Nord, og it til Lovund og Træna og alle andre øyer på helgeland. Man kan også parkere på Dønnes gård, og gå opp stien. Kjøpte kun is og øl på resturanten, og det var selvfølgelig godt :)

Takk, Kjellelvis
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi la ikke merke til menyen opp ved taket, og bestilte kaker og kaffe. Kakene var fantastiske, både ostekake og sjokoladekaka var særegne og gode. Utsikten fantastisk!

Takk, steinolavr
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Turen vår startet fra stien ved kirken og opp til Dønnesfjellet. Utsikten i strålende sommervær er ubeskrivelig. Rødøy i nord og Vega i sør pluss mange andre øyer, Træna, syv søstre, Dønnamannen osv. Siden restauranten endelig er åpnet igjen, fikk vi oss et kakestykke og noe å drikke på før vi fulgte veien ned til kirken. Ps, restauranten er nyåpnet og jeg krysser fingrene for at dette blir kjempebra. Alle muligheter for å tilfredstille skuelystne turister med noe godt i glasset og påfyll i sultne mager. Kanskje en utstilling i ny og ne og? Lykke til🤗

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Janne K
Anmeldt 2. august 2018

Vi kom med et mindre følge for å innta lunch, men oppdaget til vår forbauselse at stedet både var stengt og hadde vært det over lang tid.

På tross av skilt som peker opp mot serveringsstedet. Ettersom vi ikke engang kom innenfor døren kan vi derfor ikke gi noen annen omtale av stedet enn at det lønner seg å ringe før man planlegger bespisning på dette stedet.

Nedturen ble derfor bratt - bokstavelig talt!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, tk_oines

Reisende som så på Dønnesfjellstua, så også på

Har du vært i Dønnesfjellstua? Del dine erfaringer!