“Utsikt, mat og drikke”
Anmeldelse av Dønnesfjellstua

Dønnesfjellstua
Vurdert som nr. 3 av 4 Restauranter i Dønna
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Koslig hytte med fin utsikt, varm og kald mat, is og ulike varianter av drikke. De har også mange sitteplasser, og det er også mulig å sitte ute. Trivelige ansatte har de også! Utsikten fra denne toppen er nydelig på en solrik dag. Hit kan man kjøre eller velge mellom to ulike stier å gå, den ene stien består av noen trapper og sti inne i skog, samt langs en åkerkant - fint å gå her, ganske tørt også. Fra kirka går man langs åkeren og følger den et godt stykke før man begynner på trappene, ta IKKE av til høyre midt i åkeren og ved første skilt til toppen. Denne beskrivde stien anbefales da den andre kan være gjørmete.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, M33773

Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Vi var 5 som kom for å se utsikten. Veldig artig å se den tavla ute som viste fjellene vi så. Inne fikk vi vann, og påfyll av vann for vi var så tørste. Vi kjøpte kaffe og kaker. Et trivelig sted.

Takk, Bodo2020
Anmeldt 31. juli 2021

Mens vi nøt en nydelig fiskeburger (fantastisk burgerbrød) så vi utover havet, tåka og ørnene som jaktet i nærheten. En uforglemmelig opplevelse. Meget billige priser.
Og et nydelig terreng der vi kunne gå en rundtur med hundene. En perfekt ettermiddag!

Takk, helsle
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Ikke annet enn vafler og kaffe før kl. 14:00. Vaffelen var blytung og smakløs. Flott beliggenhet og vennlig betjening trekker opp. Menyen som var tilgjengelig senere på dagen hadde både bacalao og fiskesuppe. Det tror vi ville løftet inntrykket.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Henning H
Anmeldt 8. juli 2021

Utmerket beliggenhet på toppen av Dønnesfjellet. Fantastisk utsikt. Hyggelig serviceinnstilt personale. Vi bestilte Breiflabbsuppe - en fantastisk velsmakende fiskesuppe. Den beste matopplevelsen på hele ferieturen vår langs Helgelandskysten - vi kommer tilbake ;-)

Takk, Eide65

Reisende som så på Dønnesfjellstua, så også på

Har du vært i Dønnesfjellstua? Del dine erfaringer!