Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tidenes dårligste service!”
Anmeldelse av Klokkergården

Klokkergården
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Rødøy
Beskrivelse: Klokkergården har bygd opp sine menyer basert på gammle tradisjoner, og gode lokale råvarer. Så her er det mange godbiter. Klokkergården er kjent for sin gode gratinerte fiskegryte, mor sin fiskesuppe, kveitebiff og mere. Klokkergården har alle rettigheter og kan servere gode tilpassede viner til våre retter, samt har et godt utvalg av Cognac/likør til kaffen. I sesongen har vi bordreservasjon på grunn av stor pågang. Du kan reservere bort på telefon: 750 97 333. Restauranten har åpent fra kl. 11.00 til kl. 23.00.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Klokkergården har bygd opp sine menyer basert på gammle tradisjoner, og gode lokale råvarer. Så her er det mange godbiter. Klokkergården er kjent for sin gode gratinerte fiskegryte, mor sin fiskesuppe, kveitebiff og mere. Klokkergården har alle rettigheter og kan servere gode tilpassede viner til våre retter, samt har et godt utvalg av Cognac/likør til kaffen. I sesongen har vi bordreservasjon på grunn av stor pågang. Du kan reservere bort på telefon: 750 97 333. Restauranten har åpent fra kl. 11.00 til kl. 23.00.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Overpriset og dårlig service.
Fin utsikt, men det finnes andre plasser på denne øya som er mye finere.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, aalve92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 44 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet på Klokkergården for å overnatte i båthavnen som har tilgang til både vann, strøm og servicehus. Her var det idyllisk og middagen i restauranten var tipp topp. Servicen upåklagelig og alt toppet seg da vi fikk levert nybakt brød i båten på morgenen. Det kunne ikke vært bedre. En fin kveldstur på Rødøyløva i solnedgang ble også en fin opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, u9a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat! Flott meny med masse forskjellig. Service meget bra, og godt drikkeutvalg. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Sigurdstover
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

For et fantastisk sted. Vi kom med båt fra Bodø, fikk ble hentet på kaien. Hele stedet oser av historie. Les saken om eier Malin Arntsen i Altaposten. For en tøff dame. Vi lånte sykler mens rommet ble gjort klart og da vi sjekket inn på Predikantloftet ble vi møtt av en hyggelig overraskelse på rommet. Det var rent og helt nydelig over alt. Vi gikk til Rødøyløva (et fjell) og badet på Storsand. Da vi kom tilbake til hotellet spiste vi verdens beste fiskegryte. Forstår godt at den har vært på menyen i over 20 år. De som jobbet der var hyggelige og veldig hjelpsomme. Sengene var fantastiske og den siste overraskelsen var frokosten. Bare det hjemmebakte brødet var verd turen. Et helt magisk sted som jeg håper folk som kommer dit forstår verdien av. Det var verd hver krone. Håper å komme tilbake

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, elsenygaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, absolutt verd et besøk.
Vi overnattet og nøt en flott 3 retter på Klokkergården etter at vi hadde vært på rødløva.
God mat og god service.
Som prikken over i-en overraske de med en frokost som var helt topp.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, travellinglighte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Klokkergården? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din