Klokkergården er et vakkert sted og som et smykkeskrin med idyllisk beliggende ved havet og foten av Rødøyløva. Gården er full av historisk sus, full av detaljer som et museum. Rommene er spennende innredet, sengene er behagelige og badet velutstyrt.
Gjestfriheten er raus og man føler seg velkommen, selv på travle sommermåneder når hele Norge skal ha norgesferie. Et imponerende engasjement som burde inspirere de fleste turiststeder.
Vi hadde en utsøkt 3-retter. Nydelige kamskjell til en smakfull saus og revet søtpotet til forrett. Hovedretten valgte vi fiskegryte med sei. I mange sammenhenger (for en nordlending) er dette hverdagskost, men denne kombinasjonen løftet seg fint fra hverdagen. Nydelig fisk og godt tilbehør. Til dessert hadde vi en saftig eplekake og en sjokoladefondant. Begge servert med vaniljeis. Porsjonene var solide og et med et akseptabelt prisnivå. Pauline, kveldens servitør, var både oppmerksom og serviceminded og måltidet ble servert i et tempo som passet oss utmerket.
Frokosten var nydelig anrettet med et godt variert utvalg av brød og pålegg. Vakkert for øyet og smakfullt!