Ribsafari Sandsundvær

Anbefales på det sterkeste! En veldig god opplevelse. Engasjert guide som hadde mye god... les mer

Anmeldt 17. juli 2023
renatesM4732RC
Topp RIB-tur

Strålende RIB-tur ut til øyene med en meget kunnskapsrik og engasjert guide. Trivelig... les mer

Anmeldt 6. juli 2023
KalEl2005
Oslo, Norge

Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Hva har skjedd med denne plassen.Vi var der for 3 år siden men nå bærer det preg av forfall.Rommene har ok standard og den ansatte var hyggelig.Vi tenkte å bli med på rafting, men det var mulig bare noe dager.Hvor var vannscooterne og standarden på kajakkene var slik at vi avsto fra av å leie.En utrolig koselig plass men alt virket nesten forlatt.Vi dro etter 1 dag, men denne plassen har mye større potensiale .

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Kjells445
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

RIB-safarien er helt fantastisk! Å få oppleve havet og øyene fra RIB er helt unikt. Rutinert og kunnskapsrikt mannskap som formidler spennende lokalhistorie på en god måte setter virkelig prikken over i-en. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, CNils3n
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Var her sammen med 3 kolleger. Vi hadde to overnattinger. 2 stk i en leilighet, og 2 stk i hvert sitt dobbeltrom. Kjøkkenkrok og kjøleskap i begge alternativer. Både rom og leilighet hadde god standard.
Kunne dog vært litt mere kjøkken/kokeutstyr, men vi greide oss.
De som driver dette stedet er veldig rause og hyggelige mennesker. Vi hadde også en RIB-tur med Seløy Kystferie ut til blant annet Gåsvær, Skibbåtsvær og Sandsundvær. Her hadde eieren mye historie å fortelle, med veldig god formidlingsevne og mye kunnskaper om historien til disse værene. Anbefaler på det sterkeste en slik RIB-tur!
Seløy Kystfereie har fin beliggenhet ved sjøen. Herv er også en pub - Pelles Pub som er åpen av og til.
Det er ikke mat å få kjøpt på Seløy Kystferie. Det er basert på selvhushold eller man kan eventuelt spise på feks Augustbryggo. Det er en Coop-butikk ikke så langt unna.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, bmsund
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Seløy kystferie ga oss en uforglemmelig rib-safari i Helgelandskjærgården. Vi fikk se masse vakker natur. Skipperen hadde god kunnskap og var flink til å fortelle. Vi følte oss veldig trygge. Anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Bjørn-André J
Anmeldt 3. juli 2017 via mobile enheter

Overnattet to netter i sjøhus, som var overraskende fine og romslige. Litt mangel på kjøkkenutstyr, men vi klarte oss. Veldig hyggelig uteplass. Var på ribb tur ut til Samsundvær, og det anbefales på det sterkeste. Hele familien er enig i at dette er det morsomste vi har gjort på lenge.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, NinaM820