Ribsafari Sandsundvær

Anbefales på det sterkeste! En veldig god opplevelse. Engasjert guide som hadde mye god... les mer

Anmeldt 17. juli 2023
renatesM4732RC
Topp RIB-tur

Strålende RIB-tur ut til øyene med en meget kunnskapsrik og engasjert guide. Trivelig... les mer

Anmeldt 6. juli 2023
KalEl2005
Oslo, Norge

Anmeldt 15. august 2020

Gøy med vind og store bølger, bra rib-kjøring, og spennende og godt formidla lokalhistorie. Så havørn!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, H6730CJmaried
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Utrulig god formidling av historie frå og om fiskeværa på Helgeland undervegs på ribturen. Anbefalast! Kjem tett på havet, fiskekulturen og viktig norsk historie.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, anneckap
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en utrolig flott opplevelse på rib-tur. Fin båttur, interessant og kunnskapsrik guiding og vi ble godt ivaretatt på alle måter. Jeg vil absolutt anbefale dette!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Nina_Osl0
Anmeldt 10. september 2019 via mobile enheter

En fantastisk vakker og intressant tur med rib. En kunnskapsrik og dedikert guide fortalte oss om livet i gamle dager på fiskeværene langt ute til havs. Utrolig vakker natur. Såg havørn. Anbefales på det sterkeste! Ett minne for livet.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, sveamaria
Anmeldt 23. august 2019

Interessant RIB-tur med lærerike stopp underveis. Kristian formidler historien med innlevelse, engasjement og masse kunnskap. Dette er noe han brenner for merker man! Han navigerer også RIB'en varsomt med hensyn til fuglelivet, og det setter jeg veldig stor pris på :) Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, RuneSch