Ribsafari Sandsundvær

Anbefales på det sterkeste! En veldig god opplevelse. Engasjert guide som hadde mye god... les mer

Anmeldt 17. juli 2023
renatesM4732RC
Topp RIB-tur

Strålende RIB-tur ut til øyene med en meget kunnskapsrik og engasjert guide. Trivelig... les mer

Anmeldt 6. juli 2023
KalEl2005
Oslo, Norge

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Flott båttur, kunnskapsrik sjåfør og behagelig kjøring. Bekvemme båter og godt tilrettelagt. Interessant del av kysthistorien, Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Mskar64
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Gøy båttur, super lokalhistorie! Lokalkjente båtførere som har drevet med dette i årevis. Så havørnbaby🤩 Gode flytedresser. Turen tok ca 2 timer. Vel verdt pengene.

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, mal_ns2017
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra tur som inneholdt både raske båter, sjøsprøyt og trivelige guider som fortalte litt underveis om historien til stedene vi besøkte.
God valutta for pengene👍🏻😎
To våksne og en 14 og 16 åring som alle var meget fornøyde🙂

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, 337henrikn
Anmeldt 9. oktober 2020 via mobile enheter

En superfin tur til øyene/ skjærgården utenfor vakre Seløy. Trygge, nye RIB- båter med entusiastiske og kunnskapsrike båtførere gjorde turen til en flott og spektakulær tur. Alke kiste seg; ung som gammel. 3 ørner så vi og vi lærte om Sandsunværulykka.Tar gjerne nye RIB-turer med dere som mannskap!

Dato for opplevelse: oktober 2020
1  Takk, Siri J
Anmeldt 15. august 2020

Gøy med vind og store bølger, bra rib-kjøring, og spennende og godt formidla lokalhistorie. Så havørn!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, H6730CJmaried