“Verd et besøk!!”

Augustbryggo
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Herøy
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 18. mai 2024

Droppet innom med båt på 17. mai. God plass til båten, og grei havn for også større fritidsbåter. Flotte lokaliteter, hvor man kan velge å sitte ute i sol eller på skyggesiden, eller innendørs.
Veldig hyggelig betjening, og vi så en flott buffet som vi ikke testet. Vi tok istedet kaffe og te, og smakte på de flotte kakene pyntet i rødt, hvitt og blått. Deilige kaker og serviceminded og blid betjening. Anbefaler alle som reiser sjøveien, å legge turen hit.
Vi vet av erfaring fra tidligere besøk, at de har en bra meny, og gode middager 😃

Dato for besøk: mai 2024
Takk, 981signy

Anmeldt 12. august 2023

Til å være middagsbuffet var det alt for få retter og lite utvalg. Dessert var meget skuffende - bare fruktcocktail fra boks. Kaffe var ikke inkludert. Dårlig opplevelse til en høy pris.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Mathilde K
Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk fiskesuppe og kveiterett. Toppklasse.

Barna ble ikke videre imponert over barnemenyen. Pannekakene ok, resten vassent.

Eier/leder veldig hyggelig og imøtekommende, resten av betjeningen bør gå et lite servicekurs, og jobbe litt med hvordan man tar imot bestilling blant annet.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, KalEl2005
Anmeldt 30. juni 2023 via mobile enheter

Overnatting i renovert landside av fiskemottak som fortsatt er i drift m mottak av fisk fra sjarkfiskerne lokalt. Mange rene rom, 3 bad på deling og nett kjøkken m oppvaskmaskin, mikro, vanlig komfyr og kjøleskap. Coop rett v om man vil lage frokost selv

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 575henriks
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk ovnsbakt kveite med overraskende tilbehør. Fenomenal utsikt og hyggelig betjening. Et mustbesøk på Helgelandskysten.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Tormod K

Reisende som så på Augustbryggo, så også på

Har du vært i Augustbryggo? Del dine erfaringer!