Knut W
Trondheim, Norge
Anmeldelse av Hotel Riu Buenavista
2,0 av 5 boblerAnmeldt 25. feb. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2024
Romtips: Reiser du uten barn kan du vurdere et annet Hotel på grunn av dårlig akustikk (barn må jo få lov...
0.6 km fra Hotel Riu Buenavista
2 309
2 886
2 309
Anmeldt 29. januar 2024

Veldig fint hotell og hotellområde, men det var mye støy i resepsjonsområdet fra kl. 17.30 og til kl. 22.30 i uteområdet som trekker ned helhetsinntrykket. Flott beliggenhet ved sjøen og stort sett god mat. Trimrommet var gammelt med dårlige apparater

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Jet53261002197
Anmeldt 15. desember 2023 via mobile enheter

Stort flott anlegg med 5 svømmebasseng. Et kun for voksne, et småbarnsbasseng resten er for alle. Svært godt renhold, noe harde senger.

For få senger ved voksenbassenget og de som var ble tatt med et håndkle veldig tidlig, før halv ni.

4 restauranter, som alle var buffetrestauranter.
Frokosten var bra! Veldig godt utvalg.
Lunsj middag var litt kjedelig, maten var som regel underkrydret, og ofte overstekt. Fisken var litt bedre enn kjøttet. Det var et stort utvalg av kaldmat til disse måltidene som var bra.
Varierende utvalg av frukt og ganske bra med utvalg av kaker. Kakene var generelt sett kjedelige. Vi har vært på 4 ulike Riu hotell, og dette var den dårligst maten vi har fått på noen av dem.

Amstel øl er jo godt, men jeg forstår ikke hvorfor det ikke kan være spansk øl.
Rødvinen og rosevinen var helt greie, men hvitvinen var svært dårlig. Den mangler både friskhet og syre.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, 944vidars
Anmeldt 7. april 2022 via mobile enheter

Et flott og innbydende hotell. Her er dem opptatt av å holde det rent. Vi var svært fornøyde med vårt romslige famlierom.
Noe av de beste vi har opplevd når det gjelder all inclusive tilbud,flere resturanter å velge mellom og et godt utvalg av drikkevarer også.
Flere basseng å velge mellom men område for barn burde vært større til hotellets størrelse(basseng og lekeplass). Fint område utenfor hotellet med en ny lekeplass rett ved stranden. Stranden på dette tidspunket var ikke brukervennlig (store steiner og urenslig). Positivt at dem har underholdning for barn tidlig på kvelden da vi andre steder har erfart det motsatte. Et vennlig personale. Vi tar gjerne turen tilbake!

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, sajrat2015
Anmeldt 9. oktober 2021 via mobile enheter

Hotellet har grei standard, men en uformell atmosfære. De har beholdt sjarmen og unikheten det , samtidig som vi gir deg spennende interiørløsninger, fantastisk utsikt og historiske perler. Med den beste beliggenheten og umiddelbar nærhet til shopping og kulturliv garanteres den gode følelsen

Romtips: Ta rom med kveldssol
Dato for oppholdet: desember 2020
1  Takk, jonrO8866CF
Anmeldt 23. mars 2020 via mobile enheter

Vi fikk et flott opphold på dette hotellet,selv under spesielle omstendigheter. Hotellet har mange fine show og mange aktiviteter både for barn og voksne. Animation teamet var utrolig hyggelige, blide, veldig dyktige, holder humøret til gjestene oppe. Takk så mye.
Rommet vårt hadde utsikt mot sjøen, ikke mot bassengområdet, det var deilig og fredelig. Kveldssol. Store rom, eneste at sengene var litt harde.
Uteområdet var flott, mange solsenger, flere barer, og det var deilig å sitte ved terrasse restauranten. Ingen strand rett utenfor hotellet og alle turveiene rundt hotellet var stengt for reparasjoner.
Maten var god og mye grønnsaker, men ble litt det samme maten etter 14 dager. Service innstillingen til personalet var topp.
Vi trivdes veldig godt og kommer gjerne tilbake en gang når de er ferdig med oppussingen.

Dato for oppholdet: mars 2020
3  Takk, MonaJ519