Se gjennom høydepunkter
Via Ferrata

Super tur, med en kjempe koselig guid Jan. Var spennende og det var aldri et kjedelig øyeblikk... les mer

Anmeldt 10. mars 2020
823olekristiand
via mobile enheter
Sommerleir

Anmeldt 27. juni 2019
Mariann M
Les alle 237 anmeldelsene

Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Super tur, med en kjempe koselig guid Jan.
Var spennende og det var aldri et kjedelig øyeblikk. Guiden vår Jan kunne masse om lokal historie som det er masse av på Herdla.

Dato for opplevelse: mars 2020
Takk, 823olekristiand
Anmeldt 27. juni 2019

Har hatt en vanvittig fantastisk gøy uke der barna (og voksne) har fått gjøre en rekke spennende ting som andre bruker år på å få gjennomført. Har blant annet tatt en innholdsrik Via ferrata med fantastisk utsikt og nervepirrende utfordringer, vi har spilt paint ball, kjørt Kajak, sea ribb, klatret og fått fiske fra fiskebåt. Guidene har tross høyt tempo og mange viltre barn alltid et smil, vennlig ord, delt mye nyttig kunnskap og gitt 100 prosent hele uken. Tar av meg hatten for denne opplevelsen 40 personer har blitt servert. Tusen tusen takk.

Takk, Mariann M
Anmeldt 17. juni 2019

60 kollegarer med varierte aktiviteter - grilling i lavo - god musikk
En opplevelse som varmt anbefales når jobben/vennegjengen skal ha en opplevelse ut i det "blå"
Flinke instruktører - sikkerhet godt ivaretatt. Serviceminded på alle områder.
Vi kommer gjerne igjen!

Takk, mindevik
Anmeldt 14. juni 2019

Jeg og min samboer var med på denne turen en solskinnsdag i juni. Vi ble hentet av en hyggelig sjåfør i sentrum, og kjørt til Herdla hvor guiden vår ventet på oss. Kjøreturen var omtrent 45 minutter, og praten gikk. Når vi kom frem satt vi ute i solen og tok en kopp kaffe og snakket med guiden vår. Vi fikk god opplæring og det var ikke noe stress.
Det var en veldig avslappet og koselig tur. Jeg vil påstå at den passer for alle, og at alle med OK helse og bevegelighet skal kunne klare det fint. Dersom du vil ha det litt mer utfordrende finnes det muligheter for det også. Underveis hadde vi en pause, der vi fikk mat og drikke som guiden vår hadde ordnet til. På slutten var det noen zipliner, og blant annet en veldig lang en. Det var veldig gøy! Når vi var ferdig og kom tilbake til "basen" ble vi sittende der og prate litt før vi ble kjørt til byen igjen.

Vi var så heldig å få turguiden Folkwin for oss selv denne dagen. Folkwin er en helt super guide som brenner for det han gjør. Praten gikk lett, og han var motiverende og passet alltid på at det gikk greit med oss. Vi følte oss også helt trygg med han som guide. Han tok også mange bilder av oss, som vi fikk tilsendt helt gratis. Vi satt veldig stor pris på turen, og vi har gode minner.

Vi ble hentet 10:30 og kom tilbake til byen rundt klokken 17.

Det kan være lurt å ha på seg joggesko, og gjerne noen som ikke har så glatt såle. Det kan være noe vind der, så skader ikke å ha med seg en ekstra genser i tilfelle hvis du er en som fryser lett.

Takk, karinajn93
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Etter 2 forsøk på Gone Paddling vil jeg absolutt ikke anbefale dem. Første gang var vi en gruppe på 30 stk som hadde avtale. Gone Paddling glemte oss så vi måtte dra tilbake. Andre gang hadde de lovet 80 ungdommer at de skulle få prøve zip line. Etter planlegging sammen med dem, var det god tid til at alle fikk prøve. Dagen endte med at 25 av 80 ungdommer fikk forsøke seg i zipline. Begge gangene har de vært treg med å svare på mail og tlf. Finner dette utrolig useriøst og vil absolutt ikke anbefale det til noen.

2  Takk, Anne Mette N