Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig vertskap, fantastisk pizza”
Anmeldelse av Øvreviken Pizzeria

Øvreviken Pizzeria
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Øystese
Prisklasse: USD 12 - USD 29
Beskrivelse: Mambo Pizzeria ligger rett ved sjøen i Øystese. Med nydelig utsikt utover Hardangerfjorden og Folgefonna kan du nyte våre Pizza enten du er alene, med venner eller med familie. Mambo pizzeria har stor fokus på å levere god mat og god service. Velkommen innom!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Mambo Pizzeria ligger rett ved sjøen i Øystese. Med nydelig utsikt utover Hardangerfjorden og Folgefonna kan du nyte våre Pizza enten du er alene, med venner eller med familie. Mambo pizzeria har stor fokus på å levere god mat og god service. Velkommen innom!
Anmeldt 8. juli 2020

Utrolig god pizza til en billig penge. Her blir du mett! Store porsjoner. (Hvertfall medium pizza). God hvitløksdressing som passer godt til den saftige og nystekte pizzaen. Colaen er iskald!!
Hvis ikke dette var nok, så er vertskapet utrolig hyggelig! Ikke innpåslitne, men akkurat nok til at du føler deg sett og satt pris på!
Anbefales hvis du skulle finne deg i Øystese!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Fraas123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2933 av 40 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020

Fantastisk service, hyggelig personale og kjempegod pizza! Skal garantert tilbake hit ved neste besøk i bygda.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Beate1245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat! Vi ble god og mett. Jeg fikk den sykeste burgeren jeg noen gang har sett! Fantastisk god service!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MagnusW287
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

Nydelig pizza og god service! Meny med mat for einkvar smak! Mambo Pizzeria har flott plassering på kaien i Øystese, med utsikt mot fjord og fjell og Folgefonna Fin sandstrand og Hardangerbadet i nærheten.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, SsTbBi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

God pizza og hyggelig betjening. Super plass ved badestrand og park. Kommer gjere tilbake. Ta turen innom når du er i Kvam eller bur i Kvam.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, janoveJOB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Øvreviken Pizzeria, så også på

 

Har du vært i Øvreviken Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din