Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Øvreviken Pizzeria

Øvreviken Pizzeria
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Øystese
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 28
Beskrivelse: Mambo Pizzeria ligger rett ved sjøen i Øystese. Med nydelig utsikt utover Hardangerfjorden og Folgefonna kan du nyte våre Pizza enten du er alene, med venner eller med familie. Mambo pizzeria har stor fokus på å levere god mat og god service. Velkommen innom!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Mambo Pizzeria ligger rett ved sjøen i Øystese. Med nydelig utsikt utover Hardangerfjorden og Folgefonna kan du nyte våre Pizza enten du er alene, med venner eller med familie. Mambo pizzeria har stor fokus på å levere god mat og god service. Velkommen innom!
Anmeldt 25. juli 2020

Kjempedeilig mat og utrolig god service!
Fikk hjemmelaget falaffel og deilig pizza som hele familien var fornøyd med. Vi koste oss ute i solen med nydelig utsikt og fantastisk hyggelig service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kristinelisabethh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (73)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4852 av 73 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat og god service, nydelig plassering med sjøen.
God mat for både voksne og barn. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ambassador788436
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi er en familie på 4 fra Bergen, og overnattet på Hardangerfjord hotell. Pizza på Mambo var en perfekt enkel og god middag for oss. Koselig og uhøytidelig, med meget god service.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Daydream251443
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

God service og pizza, hjemmelaget falaffel er å anbefale! Mye bedre mat enn hvordan det ser ut på utsiden. Renslig og smilefjes på matkontrollen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 561larseriks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Me kjøpte pizza og den var heilt perfekt! Kjempegod mat og veldig god service! Tusen takk for oss! Me kjem attende!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Q2163GGlindal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Øvreviken Pizzeria, så også på

 

Har du vært i Øvreviken Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din