“Anbefales👍”
Anmeldelse av Øvreviken Pizzeria

Øvreviken Pizzeria
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Øystese
Prisklasse: USD 9 - USD 23
Beskrivelse: Mambo Pizzeria ligger rett ved sjøen i Øystese. Med nydelig utsikt utover Hardangerfjorden og Folgefonna kan du nyte våre Pizza enten du er alene, med venner eller med familie. Mambo pizzeria har stor fokus på å levere god mat og god service. Velkommen innom!
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi var ett følge på 10 store og små ,betjeningen ryddet bord til ute for oss. I fin kveldssol.Knallgod mat veldig hyggelig betjening og atmosfære,for en rimelig pris. Alle var storfornøyde. Vi tar turen dit igjen i dag😄 anbefales👍

Takk, rogerkO7589EW

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Beste lammekebaben eg har ete på lenge. Når du ber om skikkelig sterk så får du skikkelig sterk:) Alle strålende fornøyde med maten. I tillegg; flotte omgivelser, hyggelig personale, god service og i det heile tatt, dette var kjekt. Anbefales!

1  Takk, Kristian L
Anmeldt 25. juli 2020

Kjempedeilig mat og utrolig god service!
Fikk hjemmelaget falaffel og deilig pizza som hele familien var fornøyd med. Vi koste oss ute i solen med nydelig utsikt og fantastisk hyggelig service.

1  Takk, kristinelisabethh
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat og god service, nydelig plassering med sjøen.
God mat for både voksne og barn. Anbefales på det varmeste.

1  Takk, Ambassador788436
Anmeldt 21. juli 2020

Vi er en familie på 4 fra Bergen, og overnattet på Hardangerfjord hotell. Pizza på Mambo var en perfekt enkel og god middag for oss. Koselig og uhøytidelig, med meget god service.

1  Takk, Daydream251443

Reisende som så på Øvreviken Pizzeria, så også på

Har du vært i Øvreviken Pizzeria? Del dine erfaringer!