Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og super kundeservice.”
Anmeldelse av Øvreviken Pizzeria

Øvreviken Pizzeria
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Øystese
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 29
Beskrivelse: Mambo Pizzeria ligger rett ved sjøen i Øystese. Med nydelig utsikt utover Hardangerfjorden og Folgefonna kan du nyte våre Pizza enten du er alene, med venner eller med familie. Mambo pizzeria har stor fokus på å levere god mat og god service. Velkommen innom!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Mambo Pizzeria ligger rett ved sjøen i Øystese. Med nydelig utsikt utover Hardangerfjorden og Folgefonna kan du nyte våre Pizza enten du er alene, med venner eller med familie. Mambo pizzeria har stor fokus på å levere god mat og god service. Velkommen innom!
Anmeldt 13. august 2020

Vi har vært her flere ganger, og det kommer vi ikke til å slutte med. Maten smaker alltid godt, og porsjonene er mettende. Men det som virkelig skiller seg ut på Mambo, det er hvor mye hjerte og sjel de ligger i kundeservice. De gjør alt i sin makt for at kundene skal bli fornøyde, og man kan være trygg på at man får en god opplevelse her.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 680sirim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5256 av 86 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza og hyggelig betjening. Passer å dele stor pizza på to personer. Bunnen var kjempegod, mellomting mellom amerikansk og italiensk.
Duken var brukt før, her kunne de kanskje hatt et papirunderlag til hver gjest?

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mambopizzeria, Eier på Øvreviken Pizzeria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei og takk for at du valgte å spise hos oss. Angående dukene så jobber vi med løsninger som vil være med og bidra for å holde de reine.
Takk for tilbakemeldingen og hjertelig velkommen tilbake.
Mvh Mambo Pizzeria

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi var ett følge på 10 store og små ,betjeningen ryddet bord til ute for oss. I fin kveldssol.Knallgod mat veldig hyggelig betjening og atmosfære,for en rimelig pris. Alle var storfornøyde. Vi tar turen dit igjen i dag anbefales

Dato for besøk: august 2020
Takk, rogerkO7589EW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Beste lammekebaben eg har ete på lenge. Når du ber om skikkelig sterk så får du skikkelig sterk:) Alle strålende fornøyde med maten. I tillegg; flotte omgivelser, hyggelig personale, god service og i det heile tatt, dette var kjekt. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kristian L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Kjempedeilig mat og utrolig god service!
Fikk hjemmelaget falaffel og deilig pizza som hele familien var fornøyd med. Vi koste oss ute i solen med nydelig utsikt og fantastisk hyggelig service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kristinelisabethh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Øvreviken Pizzeria, så også på

 

Har du vært i Øvreviken Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din