Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“På vårt opphold i Øystese”
Anmeldelse av Øvreviken Pizzeria

Øvreviken Pizzeria
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Øystese
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 27
Beskrivelse: Mambo Pizzeria ligger rett ved sjøen i Øystese. Med nydelig utsikt utover Hardangerfjorden og Folgefonna kan du nyte våre Pizza enten du er alene, med venner eller med familie. Mambo pizzeria har stor fokus på å levere god mat og god service. Velkommen innom!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Mambo Pizzeria ligger rett ved sjøen i Øystese. Med nydelig utsikt utover Hardangerfjorden og Folgefonna kan du nyte våre Pizza enten du er alene, med venner eller med familie. Mambo pizzeria har stor fokus på å levere god mat og god service. Velkommen innom!
Anmeldt 8. oktober 2020 via mobile enheter

På vårt opphold i Øystese stakk vi innom Mambo grunnet gode omtaler her inne, og det angret vi ikkje på! Vi spiste ein fantastisk god Pizza, samt ein stor og kjempegod Calzone. Utrulig mat, og utrulig proft og hyggelig personale!!
ANBEFALES!!!!!

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Stenarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4953 av 87 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2020

Helt fantastisk mat, utrolig god service, rent ryddig og veldig koselig.
Dette stedet er virkelig å anbefale, så god mat for pengene og den beste kebabtallerken jeg noen gang har spist.
Og de som jobber der var så hyggelige og smilende, vil man ha god mat enten man er på gjennomreise, cup eller noe så dropp innom her.
Skulle gjerne fått 10/10 på alt

Vi kommer definitivt igjen en annen gang

Dato for besøk: september 2020
Takk, Ann_lianne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020

Vi stoppet tilfeldigvis innom på vei hjem fra Bergen. Maten var veldig god og det var også servitøren. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 430petterb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Vi har vært her flere ganger, og det kommer vi ikke til å slutte med. Maten smaker alltid godt, og porsjonene er mettende. Men det som virkelig skiller seg ut på Mambo, det er hvor mye hjerte og sjel de ligger i kundeservice. De gjør alt i sin makt for at kundene skal bli fornøyde, og man kan være trygg på at man får en god opplevelse her.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 680sirim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza og hyggelig betjening. Passer å dele stor pizza på to personer. Bunnen var kjempegod, mellomting mellom amerikansk og italiensk.
Duken var brukt før, her kunne de kanskje hatt et papirunderlag til hver gjest?

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mambopizzeria, Eier på Øvreviken Pizzeria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei og takk for at du valgte å spise hos oss. Angående dukene så jobber vi med løsninger som vil være med og bidra for å holde de reine.
Takk for tilbakemeldingen og hjertelig velkommen tilbake.
Mvh Mambo Pizzeria

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Øvreviken Pizzeria, så også på

 

Har du vært i Øvreviken Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din