“Utrolig dårlig kundebehandling.”
Anmeldelse av Spildegarden

Spildegarden
Vurdert som nr. 3 av 4 Restauranter i Øystese
Anmeldt 27. august 2022

Vi kan dessverre ikke anbefale Spildegarden.
Vi bestilte i mai for en gruppe på 12 personer, 5 måneder i forkant av den aktuelle helgen. Etter 3 måneder fikk vi e-post fra Spildegarden at vi ikke kunne komme som bestilt/avtalt fordi de skulle reise på tur!!
Dette får vi vite lenge etter vi har booket 2 utleie hytter i nærområdet for den helgen.
Det var vanskelig å kommunisere med innehaver av Spildegarden da han virket likegyldig til situasjonen han har satt oss i, besøket på Spildegarden skulle være høydepunktet for oss den helgen.
Vi stolte på den skriftlige bekreftelsen vi fikk fra Spildegarden og siden vi bestilte 5 måneder før den aktuelle helgen skulle alt være på den sikre siden.
Dessverre opplevde vi Spildegarden som en meget useriøs aktør i denne bransjen.

Dato for besøk: august 2022
Takk, KjetilM14

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Smaksrike retter til lunsj kombinert med riktige typer av sider skapte en fin burdagsfeiring. Vennlig vertskap og høy kompetanse på både kortreist mat og egenprodusert drikke (med og uten alkohol). Et sted å stoppe på turen i Hardanger.

1  Takk, torbj_rnh761
Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Dette er lokalmat og sider av ypperste klasse. Virkelig verd turen i seg selv. Stolt familiebedrift. Som Normann blir jeg stolt av å høre på en produsent som oser av kunnskap, og som både leverer cider av ypperste kvalitet, men også serverer kortreist matretter som oser av kvalitet. Virkelig et sted som bør besøkes når man er i Hardanger. I tillegg er det gardsutsalg, så her er det bare å få med seg godsaker hjem.

Takk, Wander16684151523
Anmeldt 7. august 2022

Dato for besøk: august 2022

Reisende som så på Spildegarden, så også på

Har du vært i Spildegarden? Del dine erfaringer!