Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Travelocity
eDreams
USD 218
USD 197
Vis tilbud
Expedia.comUSD 218
Priceline
Hotels.comUSD 218
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (79)
Filtrer anmeldelser
79 resultater
Vurdering fra reisende
18
26
21
7
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
26
21
7
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 79 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

For det første satt resepsjonisten 20min i telefonen, uten å gi oss noen type tegn på at hun har sett oss at vi skal sjekke inn etc. Greit nok, sikkert med en annen kunde, men kunne latt være å ignorere oss.

Vi betaler ekstra for et rom med fjord utsikt, dobbeltseng, helst badekar skrev vi. Og når vi kommer Så kommer vi til et 1.etg. rom med knapt fjord utsikt. Det er 2 enkle senger som ikke engang har blitt satt sammen. Og når vi går til resepsjonen tar det hun nesten 30min å fikse det. Der hennes kommentar ble "Da har jeg oppgradert dere" VI HAR BETALT FOR DEN OPPGRADERINGEN!!!!
Greit nok at de fikset det, men rommet ble ikke bedre. Ja vi fikk utsikt, og ja det ble dobbeltseng. Derimot kan knapt 2mennesler,da samboere bruke badet samtidig. Og HERREGUD om du skal dusje, da blir hele (det lille) badet klissvåt fordi det ikke er en dør for å skille dusj og resten. Selv om dusjen er 50% av badet.

Vi bestilte bord noen dager før vårt opphold, og takk gud for det. Fordi dette var ikke sagt av Noen resepsjonister eller noen vi har snakket med Anngående vårt opphold her. Grei servering, dyrt, men vi fikk måltidene til grei tid. Og maten smakte nydelig. Derimot var de tom for 2 av rettene vi ville ha, og da kunne ikke servitørene si dette på forhånd, så de kom tilbake til oss. I tillegg virket vår servitør, 1 av 3 servitører veldig vimsete for å være så få i restauranten (6 bord fordelt på 3 servitører)

Og viktigste av alt på denne restauranten, vi var 2 gutter og 1 jente. JENTEN BLE ALDRI SERVERT FØRST!!! Når de kaller det et 4 stjerners hotel, Skal ALLTID jenten bli servert først. Er det så vanskelig å skjønne?!? Vi hadde 3 serveringer, de ga meg ikke engang en meny!!!

Ikke nok med dette, men sent på kvelden hadde vi brukt opp håndklene på badelandet ved siden av. Men når vi spurte om håndkle til å dusje med, så var det tomt. Og ville nok ikke få mer før dagen etter kl 12, da utsjekk er.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 572ina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Servitørene har null kontroll på meny, vinkart og oppfølging av gjestene. Med nærmest tom restaurant med rundt 15 gjester og tre servitører hadde jeg forventet en helt annen oppfølging og kontroll. Hardangercideren blir presentert som god «men jeg har aldri smakt den», vinkunnskapen er null og kunnskapen om hva som er på menyen like laber. Hadde forventet mer av nyåpnet hotell som skryter av vertskap med erfaring fra 1877 i Bergen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Dicte190502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Fikk rom med havutsikt og balkong, men smale senger ødela opplevelsen. Når du reiser rundt i Norge på hotellferie med en overnatting pr hotell og mye bilkjøring ellers, er det viktig med god mat og få en god natt søvn. På dette hotellet fikk vi ikke spise i restauranten om kvelden, skylte på Corona, men det viste seg at restauranten hadde god plass, men elendig organisering. Frokosten vår OK, men vi reagerte på at personalet som serverte oss maten, tok på pålegg, etc uten hansker, burde ha brukt klyper. Det verste var allikevel sengene, vi sov dårligt denne natten, pga enormt smal dobbelseng og små puter, ingen ekstra puter på rommet.

Romtips: Sjekk bredden på sengene på rommet
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, 741olef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

13/7 til 14/7, en overnatting og en middag.
Rommet var ny opp-pusset og helt ok. Middagen derimot var en helt annen opplevelse. Vi hadde bestilt bord i forkant og så fram til en bedre middag i hyggelige omgivelser - slik ble det dessverre ikke.
Det startet med at vi måtte vente i nærmere en halv time på menyen som vi fikk etter å be om den. Deretter gikk det nesten like lang tid før vi fikk bestille, samt se vinkartet - som vi også måtte be om. Forrettene, fiskesuppe og blåskjell ble servert med nærmere 10 min mellomrom. Begge rettene var helt middelmådige og ikke verd prisen.
Hovedretten kom ikke lenge etter forretten. Det gjorde dessverre ikke vinen som ble servert midt under måltidet. Hovedrettene, lam og burger var på lik linje med forretten helt middelmådige og igjen ikke verd prisen. Vi valgte ikke å bestille dessert, men tok heller med oss vinen og satte oss i loungen å nøt utsikten.
Kort oppsummert hadde vi et måltid som overhodet ikke stod i samsvar med forventningen vår mtp at dette er et 4 stjerners hotell. Når det gjaldt servitørene gjorde de sitt beste. At de ikke hadde erfaringen nok til å håndtere alle gjestene er det andre som må ta på sin kappe.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 65grethej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fullstendig mangel på profesjonalitet. Helt kaos på kjøkken og restaurant, og amatørmessig resepsjon. Her MÅ daglig leder på banen. Ventetid og service i restaurant under enhver kritikk ALDRI MER !!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, torkilb2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser