Vi hadde booket syv netter på dette hotellet, kjørte 6timer for å komme til et resort og spa.
Velkomsten var god, og hotellet var fantastisk. Helt nytt og moderne, lokalisert på en nydelig strand, med et flott basseng.
Hotellrommet var fint, men hadde allerede fått betydelige skavanker (og hotellet er bare noen måneder gammelt). Men det ble vasket hver dag :)
Det som ødela hele opplevelsen var de ansatte. De virket sky og søkte ikke kontakt med mindre de skulle ha regningen signert. Vi kunne sitte ved restaurantbordet I 30 minutter uten å få kontakt med kelner... på solsengene rundt bassenget ble vi tilbudt drikke to ganger I løpet av hele turen.
Det manglet også kvinnelige ansatte, det var kun en vaskedame, jeg savnet virkelig flere kvinner!
Hotellet var også helt dødt, og det manglet et spa(!!!), ikke engang tilbud om massasje på hotellrommet eller ved bassenget...
Det virket som vi var helt alene på et digert hotell, selv om det var andre gjester der...
Kunne kanskje trengt litt rolig lounge - musikk utenfor restauranten.
Det var også mangel på informasjon, en liten snack-meny på bordene hadde vært bra. Jeg savnet en informasjonstavle (turisttilbud, kart, informasjon og brosjyrer) og en liten butikk med solkrem, suvenirer osv.
Kalkudah og passikudah er bare hoteller og strand, ingen butikker og lite aktiviteter.
Buffeten var ok, med god variasjon av mat. Mat fra menyen var overpriset.
Det var rolig, så hotellet lever opp til navnet sitt "the calm", men det ble veldig kjedelig så vi ble der kun I fem dager.
Hotellet ser majestetisk ut, lev opp til det :D
Hotellet er nytt, og jeg tror det vil vokse med selvtillit. Kommer tilbake senere og håper de har vokst litt til da :)