Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Firefinelenestola
Oslo, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juli 2019
Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Udsigten fra vort værelse 13/8 2017
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
1.6 km fra Mageli Camping & Hytter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 269
  • Official Hotel
16.1 km fra Mageli Camping & Hytter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Room with a view in the second floor.
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 094
  • Hotels.com
16.4 km fra Mageli Camping & Hytter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 350
  • Priceline
16.9 km fra Mageli Camping & Hytter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 360
  • Hotels.com
18.2 km fra Mageli Camping & Hytter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
From resepsjon
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 769
  • Priceline
28.0 km fra Mageli Camping & Hytter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
21.0 km fra Mageli Camping & Hytter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
35.1 km fra Mageli Camping & Hytter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
27.2 km fra Mageli Camping & Hytter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Tretten
Anmeldelser (32)
Filtrer anmeldelser
32 resultater
Vurdering fra reisende
6
16
6
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
16
6
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 32 anmeldelser
Anmeldt 26. august 2018

Vi har valgt Mageli for årlig familiesammenkomst. Her finner vi flere store og flotte hytter med bad. Vi kan ha felles utendørs grilling med lek og moro for voksne og barn. Her kan vi også bade i et herlig svømmebasseng og kjøpe varmmat og is.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, sveinerik418
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Nydelig plass og supert for barna . Med både bading i sjøen ( noe kaldt vann) og bading i bassenget. Rene og fine hytter og kjempe trivelige betjening og God mat i kiosken.
Nydelig natur og noen fine turmuligheter i nærheten.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ritav870
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Bodde én natt her i campingvogn. Vi var heldige og hadde nydelig vær under oppholdet vårt! Fikk derfor maks utbytte av basseng og og badeplass. Ungene (2,3,6) storkoste seg i bassenget. Plaskebassenget for de minste ble litt lite spennende etterhvert, og det store bassenget er for dypt til at de minste kan leke seg uten å bli holdt av oss voksne. Oppholdet ved bassenget ble derfor litt mindre avslappende enn vi først hadde sett for oss ;) Men, det resulterte jo i mer familiekos :)
Det er ingen nummerering på tomtene, noe som resulterte i god og romslig tomt for vår del. Lekeplassen var noe slitt, men barna så ikke ut til å bry seg om det. Tvert imot var de særdeles fornøyd med å hilse på både kaniner og høns.
Toalettfacilitetene var også noe utdatert, men de fungerte for formålet :)
Servicen i resepsjonen var upåklagelig. Anbefaler gjerne campingplassen til andre :)

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Therese S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Her trives vi godt, basseng og strand på området. Rent på serviceanlegget og alt fungerer. Synes det er dårlig at man må betale for å benytte bassenget, også om man ikke bader. Man har jo tross alt betalt for å bo på plassen. Utover dette anbefales plassen gjerne.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 335elisabethm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Bassenget er deilig på varme dager. Eget baby basseng. Fin badeplass også, men det er stein bunn.
Idyllisk om man får plass nede ved vannet.
Lekeplassen er slitt, men morsomt uansett
Anbefaler og komme tidlig da det fyller seg opp til tross for at det er en stor plass.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, CH0680
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser